Городницьке «Полісся» вийшло в лідери чемпіонату області!

За підсумками 9-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу лідером стало «Полісся» з Городниці. Городничани на домашньому стадіоні «Колос» за присутності двохсот глядачів у суботу, 30 червня, здолали ФК «Полісся» з Житомира — 3:1.
Перемогу вдалося вирвати на останніх хвилинах гри, завдяки голам Епі Мішеля Алана та О.Михалюка. Відзначимо, що легіонер Епі Мішель відзначився дублем.
Після 6 матчів городницьке «Полісся» має 16 очок і на одне очко випереджає «Полісся» зі Ставків, яке також провело 6 ігор.
Інші команди суттєво відстають від дуету лідерів, проте мають у запасі чимало перенесених ігор. Так, фіналісти кубку — «Мал» (Коростень) і «Звягель» (Новоград) — набрали по 6 очок у, відповідно, двох та чотирьох матчах.
У першості області (група А) «Звягель-2» скатав виїзну безгольову нічию з командою «Оріон» (Нова Борова). У групі А зіграно всі матчі першого кола. «Звягель-2» посідає третє місце з дев’ятьма очками, проте до лідерів далеко. У «Кераміка» з Баранівки — 19 очок, у команди «Агролайф» (Попільнянський район) — 18.
У групі Б першості до завершення першого кола залишається провести один матч — між командами «Сокіл» (Житомирський район) і «Звягель-750» (Новоград-Волинський). Наразі саме ці дві команди — на горі турнірної таблиці: в «Сокола» — 13 очок, у «Звягеля-750» — 11. Щоправда, інтрига тут закручена таким чином, що, крім «Звягеля-750», по 11 очок мають ще три клуби.
Як повідомляє сайт ЖОФФ, друге коло першості області (групи А та Б) розпочнеться 18 серпня, чемпіонату — 25 серпня. Відповідно до регламенту, перенесені матчі першого кола мають бути зіграні до початку другої половини турніру.
Друге коло чемпіонату серед ветеранів, де новоградський «Авангард» продовжує боротьбу за чемпіонство, стартує 5 серпня.
Олег БРЮХАНОВ