Люди справи — основа України!

Люди справи — основа України!

Партія «Основа» є досить молодою політичною силою, але її рейтинг стрімко зростає з кожним днем. І це не дивно, оскільки, на відміну від інших політичних сил, наша партія має чітку ідеологію та стратегію розвитку країни. Ми абсолютно заперечуємо принцип партії імені одного політика. До чого це призводить — подивіться на нинішні великі партії в парламенті. Іде лідер — руйнується партія. У нас — зовсім інший, командний підхід. У нас є ідеологія і цінності, які ми захищаємо. У нас є професійна команда людей справи. Всіх своїх активістів, яких партія делегуватиме на вибори, «Основа» вибиратиме на внутрішньопартійних виборах. Ми запропонуємо нашим виборцям кращих із кращих. Зараз хочемо презентувати нашу команду, до якої активно приєднуються люди справи з усієї України.
ТАРУТА Сергій Олексійович — промисловець, підприємець, успішний управлінець, лідер партії «ОСНОВА». Пройшов трудовий шлях від майстра мартенівського цеху до голови промислової корпорації ІСД.
Модернізував Алчевський і Дніпровський металургійні комбінати, впровадив на підприємствах провідні виробничі та екологічні технології.
Сергій Тарута — ідеолог створення Доктрини збалансованого розвитку «Україна 2030», в якій детально описана стратегія виходу України із кризи і сформовані шляхи підвищення добробуту народу до європейського рівня.
Тарута розробив і запропонував план мирного врегулювання на Донбасі «Три Основи», який сьогодні вже стає предметом переговорів на вищому міжнародному рівні.
На посаді голови Донецької ОДА зупинив наступ військ терористів на Маріуполь.
Із жовтня 2014 року — депутат Верховної Ради України.
Одружений, виховує двох дочок. Веде спортивний спосіб життя, альпініст, велосипедист.
НІКОЛАЄНКО Андрій Іванович — державний менеджер нової формації, дипломат, голова партії «ОСНОВА».
Шість років навчався і працював на дипломатичній службі в Південній Кореї. У Кабінеті Міністрів України опікувався перспективними проектами співробітництва з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону.
У 2010-2013 роках працював у Кіровоградській обласній державній адміністрації — заступник голови, перший заступник, голова Кіровоградської ОДА.
У найважчі для України березень-жовтень 2014 року Андрій Ніколаєнко обіймав посаду першого заступника голови Донецької ОДА, організовував оборону Маріуполя.
Із 2015 року Андрій Ніколаєнко — голова ради директорів гірничо-видобувної компанії. У лютому 2016 року Ніколаєнко одностайно обраний координатором впливового об’єднання «Українська Бізнес Ініціатива».
Кандидат економічних наук, спеціалізація — механізми забезпечення розвитку національної інноваційної системи України.
Одружений, виховує двох дочок. Спортсмен, захоплюється бейсболом і бігом на довгі дистанції.
ПОЛОЧАНІНОВ Володимир Геннадійович — принциповий український політик, ідеолог нового суспільного договору та прийняття народної Конституції України.
У 2006 році був обраний депутатом Київської облради, очолював постійну комісію з питань бюджету і фінансів.
У 2010 — у якості першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації ініціював низку дієвих заходів для розвитку регіону. Залишив посаду за власним бажанням у відповідь на примус до вступу до правлячої партії.
Депутат Верховної Ради України VII скликання. Співавтор 15 законопроектів. Автор першого законопроекту про децентралізацію, по суті, єдиної успішної реформи в країні.
Першим із народних депутатів добровільно оприлюднив свою декларацію про доходи на сайті ВР. У вересні 2014 року склав депутатські повноваження через бездіяльність парламенту.
АРСІРІЙ Ярослав Олександрович — представник нового покоління українських державних менеджерів, ідеолог перезавантаження системи держуправління на принципах Good Governance.
Із відзнакою закінчив Донецький державний університет та Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. Магістр управління суспільним розвитком Академії державного управління при Президенті України.
У 2001-2003 р. працював юристом в адвокатських об’єднаннях Донецька.
Із 2003 року Ярослав Арсірій перейшов на держслужбу. У 2003-2010 р. займав низку керівних посад у держпідприємствах, працював у ДКЦПФР України, Держрезерві. Сфера компетенції — контрольно-правові питання.
У 2010-2012 р. — директор департаменту, заступник міністра культури України. У 2013 р. — заступник голови Кіровоградської ОДА.
У партії «ОСНОВА» Ярослав опікується напрямом адміністративної реформи та створенням нової системи державної служби в Україні.
Захоплюється стендовою стрільбою, полюванням і туризмом.
Одружений, виховує двох дітей.
ВАЙДИЧ Катерина Юріївна — професійний менеджер та молодий політик.
У 2009 році отримала ступінь магістра економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2014 році отримала ступінь магістра юридичного факультету цього ж ВНЗ.
Із 2009 року працює у Національній акціонерній компанії «Нафтогаз України». Сфера компетенції — питання енергоефективності, міжнародного співробітництва, реформування та розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України».
У 2007-2010 р. була членом Молодіжної партії України, балотувалася у мери Києва. У 2010 році очолила політичну партію «Народна Сила», у 2014 році брала участь у позачергових виборах до Київської міської ради.
У 2017 році приєдналася до команди «ОСНОВИ». У партії «ОСНОВА» опікується напрямками молодіжної та зовнішньої політики.
Заміжня, виховує доньку.
ТКАЧУК Таміла Андріївна — підприємець, юрист, економіст, громадський діяч, голова Житомирської обласної організації ПП «Основа».
У 1993 році здобула економічну освіту.
Свій трудовий шлях почала з державного службовця.
У 2002-2011 р. займалася підприємницькою діяльністю.
Із 2011 року почала працювати в юриспруденції.
Із 2013 року працює на посаді директора ПП «Регіональний центр правової допомоги».
У 2017 році закінчила Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого.
У 2017 році заснувала Громадську організацію «На захисті дитинства», мета якої направлена на запобігання насильства щодо дітей у сім’ї.
Працює над проектом «Рівні можливості», метою цього проекту є сприяння підвищенню гендерної свідомості різних цільових груп.
Заміжня, виховує трьох синів.
ФРЕГЕР Геннадій Йосипович — юрист, правозахисник, журналіст, підприємець, голова Новоград-Волинської міської організації політичної партії «Основа».
Із відзнакою закінчив Національну юридичну академію ім.Ярослава Мудрого, здобувши кваліфікацію юриста.
Свій трудовий шлях розпочав у будівельній компанії, де працював юрисконсультом.
У період із 2007 р. по 2012 р. працював юристом у будівельній компанії, банківській системі та на виробничому підприємстві.
Із 2012 року працює на посаді начальника юридичного відділу газети «Звягель», де займається правозахисною та журналістською діяльністю.
Є співзасновником обслуговуючого підприємства та членом спостережної ради Новоград-Волинського медичного коледжу.
У 2015 році став переможцем у відкритому рейтингу популярності «Гордість міста» в номінації «Кращий юрист».
Одружений, виховує сина.