Вітання 28/2018

Вітання 28/2018











































Колективи ПП «Меблева фабрика «Мірт», ПП «Галекс Агро» та ПП «Агровест Груп» щиро вітають з 60-річним ювілеєм свого Генерального директора, депутата обласної ради — Олександра Миколайовича ЮЩЕНКА


Ваш високий професіоналізм, глибока відданість справі, мудрість і досвід керівника в поєднанні із сучасними методами управління, вимогливістю до себе та оточуючих стали запорукою стабільного розвитку підприємств, добробуту його працівників.

Шановний Олександре Миколайовичу, прийміть щирі вітання з ювілеєм! Зичимо Вам, видатному новатору, мудрому керівнику, міцного здоров’я та оптимізму, невичерпного запасу сил, аби кожна розпочата справа була ще однією сходинкою до вершин успіху!



13 липня із золотим ювілеєм вітаємо найкращого чоловіка, батька, сина — Олександра Григоровича МАРЧУКА з смт.Городниця


Тобі сьогодні, рідний, п’ятдесят. Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати. За приклад чоловіка й сім’янина, і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословіння, нехай здоров’я й сил дарують всі святі.


З любов’ю та повагою дружина, сини, невістка, мама, теща, свати та вся велика родина



14 июля 2018 года празднует юбилей — 50-летие — дорогая мама и жена — Любовь Тимофеевна ГУЗОВАТА


Мамулечка, эта шикарная дата останется пусть в памяти навек. Но не годами только ты богата — душею ты богатый человек. И пятьдесят — это не жизни половина, а возраст, что позволит осознать, что рядом замечательный мужчина, что ты — красавица, хозяйка, муза, мать. Мамулечка, мы тебе искренне желаем: идеи пусть ведут тебя вперед к новым мечтам и планам. И мы знаем, что счастье тебе это принесет.


С любовью дети, муж и семья



15 липня святкуватиме 85-річний ювілей дорога нашому серцю людина, любляча матуся, турботлива бабуся — Ольга Василівна РОГАТЮК


Де взяти слів, щоб вдячність передати, за все добро, за ласку, за любов, за світ оцей, що нам подарували, і за тепло, що даруєте знов. Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Ми дякуємо Богу, що Ви у нас є, хай силу, здоров’я Господь Вам дає.


Діти, онуки, правнуки



9 липня відсвяткував 50-річчя Володимир Олексійович ТИМОЩУК


Дорогий наш чоловік, батько, зять! Вітаємо з прекрасним ювілеєм — 50! Перш за все, бажаємо тобі здоров’я міцного, довгих років життя!

На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла твоя ювілейна дата. Хай щастя твою долю не минає, нехай завжди тобі Бог допомагає. Будь завжди здоровий і багатий, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя і радості тобі без кінця. Ми тобі посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


З любов’ю дружина, діти, теща


 

15 ЛИПНЯ — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ


Дорогі земляки! Шановні жителі Новоград-Волинського району! Щиро вітаємо всіх, хто свого часу брав участь у миротворчих операціях і нині відстоює мир у світі, — із Днем українських миротворців!

Певні, що за час своєї роботи ви провели не одну успішну операцію і врятували не одне життя. А це — найцінніше у вашій нелегкій роботі.

У день вашого професійного свята висловлюємо кожному воїну-миротворцю слова подяки за професіоналізм та самовіддану службу.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, успіхів, сімейного затишку, благополуччя та надійних друзів. Низький вам уклін за благородну справу!


Керівництво районної державної адміністрації


 

16 ЛИПНЯ — ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА


Шановні бухгалтери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Від вас залежить злагоджена робота всіх сфер народного господарства нашого краю. Адже ви забезпечуєте контроль фінансування і своєчасність податкових платежів. Ваша відповідальна робота є невід’ємною складовою успішного розвитку будь-якої організації. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом.

Тож, від щирого серця зичимо вам та вашим родинам благополуччя, достатку, миру та злагоди! Плідної вам праці та нових звершень!


Керівництво районної державної адміністрації


 

15 ЛИПНЯ — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ


Шановні воїни-миротворці Збройних Сил України та ветерани миротворчих операцій! Щиро вітаю вас із Днем українських миротворців!

Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН. І сьогодні, коли прийшов час захищати власну Батьківщину, ви стали миротворцями і на своїй землі. На українській Донеччині та Луганщині ви мужньо обороняєте наш дім і нашу свободу.

Нехай глибока людська вдячність та шана і надалі супроводжуватимуть вас у цій благородній справі, а любов та підтримка рідних завжди будуть надійними оберегами. Бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії та добробуту.

Вічна пам’ять українським солдатам і офіцерам, які віддали життя за мир та спокій!

Слава Україні! Слава героям-миротворцям!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

16 ЛИПНЯ — ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА ТА АУДИТОРА


Шановні бухгалтери та аудитори! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Від вашої відповідальної професії залежить злагоджена робота всіх сфер соціально-економічного життя міста, адже саме ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, сприяєте піднесенню і зростанню національної економіки.

У цей день щиро бажаю вам міцного здоров’я, добробуту та злагоди, оптимізму й упевненості у своїх силах.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Зінаїду Вікторівну КАРПЛЮК — 13.07.1929 р.н.

Марію Іванівну КРАВЧУК — 13.07.1929 р.н.

Сіму Аврумівну БОНДАРЕЦЬ — 13.07.1930 р.н.

Івана Степановича ЖУКА — 13.07.1932 р.н.

Віру Федорівну АКИМЕНКОВУ — 14.07.1931 р.н.

Петра Тимофійовича ЩЕРБАКОВА — 14.07.1947 р.н.

Марію Іванівну ЗАРУЦЬКУ — 15.07.1930 р.н.

Івана Пилиповича СИЛЬВЕРТЮКА — 15.07.1932 р.н.

Марію Максимівну ВЕНГЕР — 15.07.1944 р.н.

Надію Федорівну КИРИЧИК — 16.07.1930 р.н.

Володимира Степановича ОПАНАСЮКА — 17.07.1926 р.н.

Оксану Карпівну ДУЛЕБСЬКУ — 18.07.1930 р.н.

Галину Іванівну ГОПАНЧУК — 18.07.1941 р.н.

Миколу Фектістовича МАРЦЕНЮКА — 19.07.1942 р.н.

Володимира Романовича ПОЛІЩУКА — 19.07.1948 р.н.

Михайла Степановича ЯЩУКА — 15.07.1969 р.н.

Юрія Вікторовича БАТІЩЕВА — 16.07.1963 р.н.

Олега Петровича КОТИКА — 16.07.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»