Новоград — у маршрутах велотуристів

Новоград — у маршрутах велотуристів

Своєрідним символом є те, що точкою відліку зворотного маршруту індивідуального веломарафону «Житомир — Новоград-Волинський — Житомир» став пам’ятний знак чорнобильській трагедії у Новограді-Волинському. Тут встановлений білий ангел, створений на фоні вибуху у Чорнобилі, що символізує, з одного боку, весь той біль і горе, що відбувається у нашій країні — війну, корупцію, безробіття, з іншого — білий ангел дає надію, що ми зможемо відродитись як успішна держава.


Підтвердженням відродження є цей веломарафон, адже виконав його 73-річний працівник центру професійної освіти Михайло Кучевський, приурочивши його до 65-річного ювілею центру і своєї 45-річної роботи у ньому.
Михайло Степанович — дуже цікава людина. Багато читає, займається велотуризмом, харчується переважно рослинною їжею у сирому вигляді, любить своїх дітей та внуків. Кожного літа Михайло Степанович відпочиває в туристичному наметі на берегах Чорного моря. З нагоди його дня народження, який він відсвяткував 10 липня, ми щиро його вітаємо і бажаємо ще багато досягнень в особистому самоутвердженні.
Ігор БОРЕМСЬКИЙ