«Звягель» перемагає і наближається до лідерів

7 липня відбулися перенесені матчі чемпіонату та першості Житомирської області з футболу. У календарному матчі 4-го туру «Звягель» (Новоград-Волинський) на виїзді розгромив СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) — 4:0.
Голи: А.Гороницький (20 хв.), Р.Гусак (66 хв., 84 хв.), С.Слюсар (90 хв.).
Таким чином «Звягель» має 9 очок у 5 іграх і скорочує відставання від лідерів — «Полісся» (Городниця) і «Полісся» (Ставки), які мають 16 і 15 очок відповідно, проте у 6 матчах.
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) випустив на перше місце за підсумками першого кола команду «Сокіл» (Житомирський район). В очній грі (першість, група Б, перенесений матч 4-го туру) «Сокіл» переміг із рахунком 4:1.
Для новоградців початок гри виявився оптимістичним: на 4-ій хвилині зусиллями М.Демура вони повели в рахунку. На 48-ій хвилині «Сокіл» вирівняв становище. А після вилучення А.Бусленка (54 хв.) представники Житомирського району відзначилися ще тричі. У підсумку — 4:1.
«Звягель-750» завершив перше коло першості області (група Б) на третьому місці із 11-ма очками. Цікаво, що ще стільки ж очок мають в активі аж три команди. А «Сокіл» вирвався уперед із 16-ма турнірними пунктами.
Нагадаємо, за підсумками першого кола першості області у групі А «Звягель-2» також перебуває на третьому місці із 9-ма очками. Щоправда, до лідера далі — «Керамік» (Баранівка) має аж 19 очок.
Олег БРЮХАНОВ