Якщо не відновлять Молодіжний центр, то спортсмени збираються тренуватися у «Прозорому офісі»

Якщо не відновлять Молодіжний центр, то спортсмени збираються тренуватися у «Прозорому офісі»

Таку позицію висловив президент Новоград-Волинської федерації боксу Леонід Плісак, розповідаючи «Звягелю» про чергові перемоги юних місцевих боксерів.
30 червня у м.Коростень проходив відкритий турнір із боксу серед юнаків та дівчат на кубок ГО «Молодь північного краю». Участь у змаганнях взяли спортсмени з Малина, Новограда-Волинського, Житомира і Коростеня.
Загалом — понад 80 юних боксерів, серед яких — срібний призер недавнього юнацького чемпіонату Європи Олексій Плісак (вихованець Новоград-Волинської ДЮСШ і СК «Євробокс»).
Новоградську команду сформували 15 боксерів. Попри труднощі в тренувальному процесі (заняття відбуваються просто неба на «Авангарді» у дощ і спеку), звягельчани здобули перше командне місце.
Переможцями стали учні міських шкіл та студенти: Олексій Плісак, Сергій Олексейчук, Євгеній Сукач, Максим Місюра, Святослав Бірюк, Андрій Ковальський (школа-інтернат), Олексій Шкабара, Вадим Михайлюк, Іван Чирко (район), Поліна Левченко.
Другі місця посіли Ярослав Шепель, Максим Максимчук, Назар Павловський.
«Потрібно й далі працювати. Ми не опускаємо руки й будемо боротися із труднощами. Але без постійного й обладнаного місця для тренувань спорт довго не протягне. У гімназії нам пішли назустріч, невдовзі розпочнемо тренування у спортзалі. Проте, це тимчасово. Якщо влада міста не почне якнайшвидшими темпами відновлювати Молодіжний центр, то ми будемо змушені вдатися до акцій протесту. Будемо тренуватися у «Прозорому офісі». І це не тільки позиція боксерів — такої думки притримуються й інші тренери! За останні роки значно зріс рівень боксу й кікбоксингу в Новограді — ми виховали чемпіонів і призерів України, тільки в цьому році 10 спортсменів отримали звання КМС», — зазначив «Звягелю» Леонід Плісак.
Користуючись нагодою, СК «Євробокс», СК «Вульф» і відділення боксу ДЮСШ запрошує бажаючих до занять боксом і кікбоксингом. Деталі за тел.: (093) 279-15-55 (влітку тренування, попри канікули, двічі на день).
Від редакції. «Звягель» поцікавився в кількох місцевих тренерів — президентів міських федерацій — щодо того, чи це є офіційною позицією спорт­комітету. Як нам повідомили, протягом останнього часу засідань спорткомітету не відбувалося. Хоча проблем із організацією тренувальних процесів після пожежі в Молодіжному центрі, звісно, побільшало.
Олег БРЮХАНОВ