Юні футболісти з Новограда взяли участь у міжнародному турнірі з футболу «Ломжа CUP-2018»

Юні футболісти з Новограда взяли участь у міжнародному турнірі з футболу «Ломжа CUP-2018»

Після офіційного візиту депутатів Новоград-Волинської міської ради в польське місто-побратим Ломжа туди була запрошена футбольна команда юнаків 2007 року народження дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки.
Для участі в міжнародному турнірі з футболу «Ломжа CUP-2018» серед юнаків вирушила команда у складі 17 футболістів на чолі з тренером Р.М.Скиданом.
У турнірі взяли участь 12 команд, серед них — одна з республіки Білорусь, чотири — з України (м.Коломия, м.Дрогобич, м.Борислав та м.Новоград-Волинський), решта клубів — із футбольних академій при професійних клубах Польщі.
Рівень та організація змагань були на висоті. Команди грали на центральному стадіоні міста, газон та трибуни якого відповідають рівню професійних клубів.
Приймаюча сторона надала гостям центральний стадіон, безкоштовне харчування та проживання. Нагородження команди проводив президент м.Ломжа на сцені центральної площі міста. Кожній команді був вручений кубок, а гравцям — пам’ятний приз.
Тренер та вихованці висловлюють вдячність міському голові В.Л.Весельському, управлінню освіти і науки міської ради, управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, батькам спортсменів за організацію та виїзд команди на змагання.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради