ПОМИНАНИЯ 13/2009

ПОМИНАНИЯ 13/2009































3 апреля — год светлой памяти Леонида Иосифовича ЛИБКОВСКОГО


Время вдруг остановилось, стало тёмным всё вокруг. Всё так резко изменилось, и тебя не стало вдруг. Ты скажи, как получилось, что же всё-таки случилось, в этот день с тобой тогда? Ты молчишь, а я рыдаю, и слезы не остановить. Твой образ в памяти остался, и в душе кусочек теплоты. Царство тебе небесное и вечная память.


Жена, сын, внучки, все родные



31 березня минає 2 роки, як немає поруч дорогої людини, чоловіка, друга, мудрого порадника, яскравої особистості Георгія Івановича СВІРСЬКОГО


Я вдячна долі за щасливі роки поруч з Тобою, за кожну мить спілкування, за Твоє щире серце, за Твою доброту. Та ця жорстока доля Тебе у мене забрала. Тож скільки Богом відведено мені віку, Ти житимеш у моїх спогадах.


Дружина



30 березня минає 40 днів, як передчасна смерть забрала від нас люблячого сина, батька, дідуся Володимира Павловича ДІДКОВСЬКОГО з с.Ярунь


Ти пішов від нас, хоча любив життя, людей, поспішав робити добро, завжди говорив правду. Дякуємо тобі за те, що ти був у нашому житті, за все, що ти зробив для нас. А нам – і не забути, і не повернути, лиш з болем у серці залишилось жити. Царство тобі небесне і наша вічна пам’ять.


У вічній скорботі діти, онуки, мама, рідні, друзі



28 березня минає 3 роки з дня трагічної смерті хрещеника і брата Юрія Борисовича КУЛІБАБИ


Ще вчора жив, ще вчора був, сьогодні всіх ти нас забув. Пішов у вічність, в другий дім, лишив у серці жаль і біль.


Вічно сумуючі хрещена Лариса, сестра Альона і брат Женя зі своїми сім’ями



1 квітня – 3 роки, як не стало Миколи Миколайовича ШЕВЕЛЮКА


Минає вже 3 роки, як тебе немає з нами, але ми тебе пам’ятаємо і любимо. Царство тобі небесне і вічний спокій душі твоїй. Хто знає, пам’ятає, — пом’яніть.


Дружина, діти, онук



Мало років накувала Вам зозуля – дорогенька, рідненька наша мама та бабуся Ядвіга Миколаївна БОНДАРЧУК


Горе підкралося непомітно. У розквіті життя — 9 днів тому, ви залишили рідну домівку, відлетівши у вічну безвість, звідки немає вороття. Але наша безмежна любов і світла пам’ять про Вас — довічні. Пухом Вам земля та Царство небесне.


У вічній скорботі сини, невістки, внуки, Олександр Антонович



29 березня – 3 роки, як перестало битися добре, ніжне серце, згасла привітна усмішка та світло найдобріших очей, які зігрівали рідних та близьких, Віталія Івановича МЕДЕЦЬКОГО


Згасла свічка, зів’яли квіти. Нема без тебе світла і тепла, скажи нам, любий, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема? Ти був і залишаєшся найкращим чоловіком, добрим батьком та ніжним дідусем. Всі, хто знав Віталія Івановича, згадайте щирими молитвами.


Люблячі твої мама, дружина, діти, онуки та всі рідні