У Новограді відбувся другий жіночий фестиваль «ЩасливаЯ»

У Новограді відбувся другий жіночий фестиваль «ЩасливаЯ»

15 липня в Новограді-Волинському, за підтримки депутата Житомирської обласної ради Віктора Мельника, психологічної майстерні Тетяни Павловської «Нове Життя» та студії реклами «ТерраКот» Олесі Михайловської, відбувся ІІ жіночий фестиваль «ЩасливаЯ».
Бажання створити в нашому місті розвиваючий простір, де кожна жінка зможе відчути себе чарівною, красивою, талановитою і найщасливішою, почало реалізовуватися минулого року. І І-й жіночий фестиваль «ЩасливаЯ» став гарним стартом цікавого проекту «Подорож до жіночності».
Цього року значно збільшилась кількість учасниць, які відкриті до всього нового та готові розвиватися, наповнюватися, проявлятися «воБлаго». Більше 50 чарівних жінок різного віку створили жіноче коло розвитку.
12 кращих тренерів із різних міст України провели 16 різних майстер-класів, лекцій, творчих майстерень, арт-практикумів на теми, які цікавлять кожну жінку. Говорили про різне та водночас про одне — як бути щасливою. Хочеться відмітити, що й наше місто має прекрасних майстрів-професіоналів. Тетяна Павловська, Надія та Олександр Гарбовські, Ірина Солох, Олена Цепак — спеціалісти, які допомагали у форматі фестивалю кожній учасниці проявити свою зовнішню та внутрішню красу, наповнитися тими знаннями, які необхідні, аби жити в гармонії з собою, близькими, соціумом.
Я — за рівновагу в душі, постійний розвиток та можливості. Моє переконання: кожна жінка просто зобов’язана бути щасливою. Тому всі, кому відкликається, — приєднуйтесь, будемо розвиватися разом!
До зустрічі на ІІІ жіночому фестивалі «ЩасливаЯ», адже щастя — це моменти, які ми створюємо самі. Чи не так?
Тетяна ПАВЛОВСЬКА, ідейний засновник жіночого фестивалю «ЩасливаЯ», психолог