Море — в дарунок

Море — в дарунок

\"Море4 липня 20 новоград-волинців із шести сімей учасників бойових дій на Сході України безкоштовно вирушили в далеку подорож у Херсонську область. Там, у курортному селищі Приморське, їх чекав 11-денний відпочинок у дерев’яних будиночках у двох хвилинах від піщаного пляжу та Чорного моря.
«Приїхали уранці прямо на базу відпочинку, нас зустріли, поселили та нагодували. Море — за кілька кроків від нашого будиночка, гарний чистий пляж. Як для курорту, здивували доволі низькі ціни в кафе і магазинах та затишна розслаблююча атмосфера. Дітям — безліч розваг і нам є де посидіти. Одним словом, нам все сподобалося. Дякуємо «Неподільній Україні» за путівки. Давно мріяли про море і, навіть, вже приїхавши, ще до кінця не вірили, що ми справді житимемо тут безкоштовно», — ділиться враженнями один із відпочивальників.
Громадська Організація «Неподільна Україна» дякує туристичній фірмі «Ідейний простір», яка забезпечила усі умови для відпочинку сімей наших героїв. Та рекомендуємо усім бажаючим приємного та бюджетного відпочинку на березі моря звертатися саме до «Ідейного простору». Турфірма знаходиться в ТЦ «Наутілус» на першому поверсі. Контактні телефони компанії: (063) 361-34-63, (067) 495-64-77. Цього сезону з Новограда-Волинського буде ще 3 заїзди: 24 липня, 3 серпня і 13 серпня. Тому всі морелюби — встигніть забронювати!
Дмитро КОСТЮК, голова громадської організації «Неподільна Україна»