Громадські слухання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «ГРІН ПАУЕР ЮКРЕЙН»

Громадські слухання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «ГРІН ПАУЕР ЮКРЕЙН»

13 липня у конференц-залі міської ради під головуванням заступника міського голови Анатолія Легенчука відбулися громадські слухання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «ГРІН ПАУЕР ЮКРЕЙН».
Інформація щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря була розміщена в Новоград-Волинській щотижневій газеті «Звягель» від 11 травня 2018 року №19. Товариство з обмеженою відповідальністю «ГРІН ПАУЕР ЮКРЕЙН», що знаходиться за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Потапова, 7, має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. Основна виробнича діяльність підприємства — виготовлення деревинних паливних гранул (пелети).
Протягом місяця з дня дати публікації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами управління ЖКГ, Е та КВ міської ради приймало зауваження від громадських організацій та окремих громадян із цього приводу. В зазначений період від мешканців мікрорайону, де планується виробництво, надійшло одне звернення із висловленим побоюванням щодо ймовірного погіршення екологічної ситуації.
Тому, згідно з законом, було організовано громадські слухання задля обговорення вищезазначеного питання, про що було поінформовано мешканців Новограда-Волинського 22 червня 2018 року у Новоград-Волинській щотижневій газеті «Звягель» №25, а також — у рубриці «Оголошення» на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (22.06.2018 р.).
Однак мешканці міста не виявили бажання взяти участь у громадських слуханнях, що відбулися згідно з планом. Відповідно, під час громадських слухань заперечень щодо наміру отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ТОВ «ГРІН ПАУЕР ЮКРЕЙН» не надходило.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради