Запрошуємо стати членами молодіжної громадської ради міста Новограда-Волинського

Молодіжна громадська рада в місті Новограді-Волинському є консультативно-дорадчим органом, покликаним сприяти реалізації молодіжної політики, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та участю її в усіх сферах суспільного життя в місті Новограді-Волинському.
Рада у своїй діяльності ставить за мету сприяння створенню соціально-економічних, політичних, правових та організаційних умов для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді. Надати молоді міста Новограда-Волинського можливість взяти безпосередню участь як у формуванні міської політики з питань, які впливають на її життя, так і в процесах прийняття владних рішень, набути досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, що забезпечить створення передумов для особистісного, професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.
Членами молодіжної громадської ради міста Новограда-Волинського є громадсько-активні, небайдужі до долі нашого міста молоді люди, а також ті, які прагнуть реалізувати себе у різних сферах життєдіяльності.
Якщо ти прагнеш змін, маєш бажання змінити життя молоді рідного міста на краще, — пропонуємо стати членом молодої команди!
Для членства у раді необхідно звернутися в управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради (вул.Шевченка, 16, Будинок рад, каб. №48) і написати заяву. Довідки за телефоном: 2-16-85.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради