Вітання 30/2018

Вітання 30/2018



































23 липня відсвяткувала свій День народження найдорожча людина у світі, люба матуся, дружина, бабуся — Марія Марківна НЕДЗЕЛЬСЬКА


Тобі, наша люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долю, для тебе добра і утіхи доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю всі рідні



26.07.2018 р. відзначає свій ювілей Ігор Іванович ЗАВГОРОДНІЙ


Хай здоров’я, радість і достаток сиплються, немов вишневий цвіт, хай малює доля з буднів свято і дарує вам багато літ.


Колектив СК «Провідна»



ПОДЯКА


Висловлюю щиру вдячність В.М.Литвину за людяність, за надання вагомої та своєчасної допомоги у складний час.

Ваша підтримка — це свідчення небайдужого ставлення до життя та здоров’я ваших виборців.


З повагою і вдячністю сім’я Сарган


 

28 ЛИПНЯ — ДЕНЬ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ-УКРАЇНИ


Шановні земляки! 28 липня православні християни відзначають День Хрещення Київської Русі й день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира — хрестителя Русі.

Прийняття Київською Руссю християнства стало подією вселенського значення, що на віки визначила духовну долю нашої Церкви й українського народу і донині має величезний вплив на життя суспільства й держави. Християнство долучило Київську Русь до родини європейських християнських народів, перетворило Київ на одну з твердинь віри та могутню столицю великої держави.

Сьогодні ж це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й свідченням поваги до вічних цінностей нашої історії.

Вітаючи жителів і гостей Новоград-Волинського краю, від щирого серця бажаємо, щоб свято хрещення Київської Русі — України зцілило і об’єднало наші душі у великій вірі, примножило добробут у кожному домі, давало здоров’я на багато мирних і щасливих років.


Керівництво районної державної адміністрації


 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО КРАЮ! ШАНОВНІ УЧАСНИКИ «ЛЕСИНИХ ДЖЕРЕЛ»!


Щиро вітаємо вас із Міжнародним святом літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке знову скликало у древнє місто на берегах Случі справжніх поціновувачів мистецтва.

Сьогодні кожен із нас сповнений безмежною гордістю, усвідомлюючи те, що саме наш Поліський край подарував світу справжнього генія і світоча не тільки української, а й світової поезії — Лесю Українку. Спливатимуть віки, а коріння вічнозеленого дерева творчості Лесі постійно живитиме невичерпну на таланти Україну.

Це неповторне свято дійсно надихає кожного на творчість, надає стимул до подальшого розвитку. Адже саме тут можна безпосередньо долучитися до справжнього народного мистецтва. Саме тут панує дух незламності, величі та самобутності українського народу.

Із нагоди Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» бажаємо всім жителям та гостям Звягельського краю міцного здоров’я та родинного затишку, безмежного щастя та невичерпного натхнення на добрі справи.


Керівництво районної державної адміністрації


 

29 ЛИПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ТОРГІВЛІ


Шановні друзі! Щиро вітаємо з професійним святом — Днем працівників торгівлі.

Сьогодні не викликає сумніву важливість професії торгових працівників, адже вашими послугами щоденно користуються тисячі громадян нашого краю.

У теперішніх умовах перед працівниками галузі стоять нові відповідальні завдання, пов’язані зі зростанням товарообігу, посиленням контролю за якістю товарів та покращанням торговельного обслуговування споживачів. Створення розвиненої торговельної інфраструктури, формування мережі сучасних об’єктів торгівлі, адаптованих до світових стандартів, активно сприятимуть зміцненню економічного потенціалу нашої держави.

Переконані, що ці завдання цілком під силу людям, які обрали справою свого життя таку нелегку, але дуже почесну і відповідальну професію. Успіхів вам на цьому шляху, щастя і добра вам і вашим родинам.


Керівництво районної державної адміністрації


 

27, 28, 29 ЛИПНЯ — МІЖНАРОДНЕ СВЯТО ЛІТЕРАТУРИ І МИСТЕЦТВ «ЛЕСИНІ ДЖЕРЕЛА»


Шановні новоград-волинці та гості нашого міста! Благословенна Звягельська земля — прекрасна колиска поетичного світоча української літератури — подарувала світові геніального художника слова, незламного співця — велику Лесю Українку. Для нас, земляків, життя славетної поетеси є втіленням дійової любові до України та її народу. І ось вже понад 30 років поспіль вінцем вшанування її пам’яті є Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке традиційно проходить наприкінці липня у древньому місті над Случчю — Новограді-Волинському.

У ці дні до нашого міста з’їжджаються науковці, літератори, читці, письменники, ті, хто закоханий у творчість жінки-борця, жінки-генія, жінки-поета Лесі Українки. Впродовж триденного свята наше місто стає центром літератури, поезії, пісні, декоративно-ужиткового мистецтва, місцем високого духовного спілкування талановитих та творчих людей України, гостей із далекого та близького зарубіжжя.

Тож, у ці дні щиро вітаємо всіх шанувальників творчості Лесі Українки з Міжнародним святом літератури і мистецтв! Нехай «Лесині джерела» принесуть незабутні зустрічі, наповнять кожного з нас поезією, піснею і радістю. Хай завжди з нами будуть добро і краса на великі справи в ім’я рідної України, в ім’я торжества справедливості і правди на рідній землі, про що мріяла геній світової літератури Леся Українка.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ГВОЗДЕНКО, голова оргкомітету свята, заступник міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи!


Ольгу Максимівну САС — 27.07.1931 р.н.

Олександру Іванівну КОНЦЕНЕБІНУ — 29.07.1930 р.н.

Павла Флоріановича ВАЛІНКЕВИЧА — 01.08.1919 р.н.

Михайла Федоровича КОТОВА — 01.08.1926 р.н.

Іллю Матвійовича МАЛЬЦЕВА — 02.08.1927 р.н.

Павла Володимировича РЕШЕТОВА — 27.07.1948 р.н.

Валерія Володимировича БРОДЕЦЬКОГО — 27.07.1958 р.н.

Сергія Володимировича МЕЛЬНИЧУКА — 27.07.1966 р.н.

Миколу Миколайовича ЛЕВЧЕНКА — 27.07.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»