Дискотека у день жалоби: «Старалися тихенько…»

Суботу, 21 липня, було оголошено у Житомирській області Днем жалоби за загиблими у ДТП поблизу Житомира. Серед загиблих і постраждалих у аварії — жителі Новограда-Волинського і району, зокрема, діти.
Як повідомили «Звягелю» у відділі інформації та зв’язків із громадськістю міської ради, про необхідність у цей день приспустити державні прапори та відмовитися від розважальних заходів були сповіщені всі організації.
Втім, відреагували не всі… «Олег, добрий вечір! Вибачте, що турбую, але не можу мовчати. Чому у нашому місті в парку гримить дискотечна музика, якщо сьогодні траур за загиблими в ДТП? Питання, звісно, не до вас… Я вражена. Годину тому подзвонила в поліцію — реакції ніякої», — таке повідомлення я отримав у соцмережах у суботу, після 23 години, від знайомої, котра проживає в багатоповерхівці неподалік від Парку культури і відпочинку.
«Звягель» зателефонував до приватного підприємця, котрий організовує дискотеки у парку, у приміщенні літнього театру, щоб перевірити цю інформацію. Підприємець не заперечував.
«Так, сповіщали про День жалоби. Але вже був вечір, і ми старалися тихенько… Знаєте, зараз така ситуація: потрібно платити зарплату колективу, податки, кінці з кінцями ледве зводимо. Тим більше, робота сезонна…» — ось такий прозвучав коментар.
Олег БРЮХАНОВ