Вітання 31/2018

Вітання 31/2018























































4 серпня святкує гарний ювілей кавалер «Ордена княгині Ольги», добра і порядна людина, мудра дружина, турботлива і любляча мама, найкраща бабуся — Людмила Петрівна ОТВЕРЧЕНКО


Наша рідна, кохана, дорога, вітаємо тебе з ювілеєм! Роки минають, а ти лишаєшся такою ж молодою, енергійною і завжди такою потрібною людям! Дякуємо за твою турботу і підтримку, за ніжні материнські руки! Твої очі — безмежний океан любові, вони все на світі розуміють і прощають, твої поради — найкращий путівник у житті, твоя колискова і казочка на ніч — найприємніші моменти дитинства, твої обійми — то цілющі трави, твоя жертовна любов — безцінний скарб і найкращий оберіг! Ми пишаємося тобою, дякуємо Богові за те, що ти у нас є, і просимо, щоб дарував тобі многая літа і здійснення заповітних мрій! Будь здорова і щаслива! Нехай кожен день приносить тобі радість і позитив!


З любов’ю і повагою чоловік Геннадій, діти Алла і Юрій, онук Сашуня



Мої роки - моє багатство!


Доля не всім і не завжди дарує гідне, насичене різноманітними подіями життя. Вона обирає лише найкращих, найсильніших, найбільш витривалих, тих, ким ми по праву пишаємось.

Саме така мудра, багатогранна, шляхетна людина — Людмила Петрівна ОТВЕРЧЕНКО, яка теплого літнього дня, оповитого сонячним серпанком, зустрічає свій прекрасний ювілейний День народження!


Для нашого колективу вона є керівником-порадником, який увібрав у собі найкращі людські якості: професіоналізм, ерудицію, чудове почуття гумору, вимогливість у стосунках.

Цей день — особливий, адже — це свято мудрості, стійкості і життєвих досягнень, а їх у Людмили Петрівни багато, про що свідчать чисельні грамоти, подяки, «Орден княгині Ольги» ІІІ ступеня, відзнака «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» та інші за багаторічну сумлінну працю й високий професіоналізм, значний особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток міста, району та області. Її авторитет і повага складаються не тільки з високої професійності та відповідальності, а й із виняткових моральних чеснот. Її поважали й поважають досі за людяність, порядність, доброзичливість, щирість. Вона була і залишається вимогливою, але справедливою і в той же час простою і відкритою у стосунках.

З 1 вересня 2010 року Людмила Петрівна розпочала свій педагогічний шлях у нашому чудовому непростому колективі — Державному навчальному закладі «Новоград-Волинське вище професійне училище», доклавши багато зусиль для піднесення іміджу закладу, покращання стану навчання і виховання робітничих кадрів, порядку і дисципліни.

Шановна Людмило Петрівно! Від імені всього колективу поспішаємо привітати Вас з Днем народження! Для нас велика честь працювати з такою людиною, як Ви. Ми не перестаємо дивуватися Вашому професіоналізму, Вашим лідерським якостям, які Ви вміло і своєчасно застосовуєте, подаєте нам приклад і стимулюєте до кращої роботи.

Поціновуємо вашу відданість служити людям за покликом душі, за велінням розуму. Сильні духом і міцні вдачею, Ви вміло поєднуєте внутрішню гармонію, інтелігентність, неперевершене почуття прекрасного з високим рівнем професійних якостей, умінням зорієнтуватися на реалізацію нових ідей та проектів.

За людяність, щедрість душі маєте Ви шану та повагу від колег, вдячних учнів і батьків. Тож нехай щасливою буде Ваша доля. А оселя хай повниться достатком і сімейним затишком. Нехай зроблене добро повертається до Вас сторицею.

Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок, щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце! Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; такою ж доброю, чесною і щирою людиною.


З повагою колектив ДНЗ «НВВПУ»



3 августа поздравляем с 67-й годовщиной свадьбы Александра и Антонину НЫНЮК


Как камень крепок ваш союз, ведь сквозь года любовь вы сохранили, и меж собой вы разделили груз, что судьба вам в жизни учинила. Мы вам здоровья крепкого желаем, и радуйте нас много-много лет, мы вас сегодня поздравляем, живите радостно, без бед.


С любовью дети, внуки, правнуки



3 августа — 20-летие у Марии Владимировны СЕМЕНИШИНОЙ


Взрослая дочь, удивительно даже! Добрый советник, подруга, судья. В чём-то поможет, что-то подскажет, нежной улыбкой согреет сполна. Просто, комфортно, по-детски спокойно, счастье безмерное — я не одна. Есть те минуты, когда слишком больно, и из-под ног убегает земля. Взрослая дочь, ты почувствуешь, знаю, протянешь мне руку, подставишь плечо. Голос родной: «Я тебя понимаю», — что в этой жизни мне нужно ещё? Наверное, в этом и есть моё счастье, безграничная связь и желанье помочь. А что-то не так — разорвусь я на части, чтоб в счастье жила моя взрослая дочь. Любви, благополучия, а главное — здоровья.


С любовью семьи Гукало, Франковых и мама



5 серпня святкуватиме День народження чудова людина, талановитий директор школи №5 — Лариса Антонівна КАПЧИНСЬКА


Наш дорогий директор, від імені всього колективу поспішаємо привітати Вас з прекрасним святом — з Днем народження! Для нас велика честь працювати під керівництвом такої людини, як ви. Ми не перестаємо дивуватися вашому професіоналізму, вашим лідерським якостям, які ви вміло і своєчасно застосовуєте. Але ви не просто директор, а й ще прекрасний співрозмовник і чудовий порадник. Нам буває дуже комфортно з вами просто сидіти і розмовляти у неробочий час. Ви подаєте нам приклад і стимулюєте до ще більш серйозної роботи. Ми бажаємо вам творчих успіхів, щастя. Нехай ваша робота приносить вам тільки задоволення. Нехай міцним буде здоров’я, нехай великими будуть ваші можливості і маленькими перепони на будь-якому шляху.


З повагою та любов’ю весь колектив школи



5 серпня сердечно вітаємо з ювілеєм Валентину Володимирівну ОСІПЧУК


На килимі життя , немов чарівна м’ята, розквітла ваша ювілейна дата. Роки цвіли не просто квітом, минали в клопотах, трудах. Дорослими вже стали діти, маєш онуків, правнуків. А ти — така все молода. Живи у мирі, злагоді, любові, купайся в усмішках ранкової роси. Даруй завжди радість у своїм домі, бо ти — окраса мудрості та доброти. Хай радують тебе здобутками діти, онуки, правнуки. Хай Матір Божа тебе охороняє, Ісус Христос з небес благословляє. Нехай в душі панує доброта на щедрі щастям многії літа! Здоров’я тобі, здоров’я!


З повагою діти, онуки, правнуки, сестри і вся велика родина



3 серпня свій ювілей відзначає найкраща у світі матуся, донечка та бабуся — Таїсія Вікторівна КОЗЛОВСЬКА із с.Майстрів


Сьогодні день для тебе особливий — твій День народження, чудовий і ясний! Нехай він буде радісний, щасливий, як дощик теплий, літній і рясний! Бажаєм море щастя, море квітів і здійснення всіх заповітних мрій. Бажаєм миру в домі, миру в світі і миру завжди у душі твоїй!


З повагою твої мама, син Максим, невістка Руслана і онучка Соломійка



7 серпня святкуватиме День народження Оксана КУСКОВСЬКА


З Днем народження тебе вітаю! Здоров’я, радості бажаю і щоб жила ти багато років без сліз, без горя і без бід!


Твої найкращі друзі


 

5 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Перші згадки про Військово-Повітряні Сили України трапляються вже в далекому 1917-му році, коли в ході бурхливих подій тих років Україна намагалася відстояти свою Незалежність. Зараз Повітряні Сили Збройних Сил України включають до свого складу не тільки повітряні, а й протиповітряні компоненти, серед яких знаходяться зенітно-ракетні комплекси та радіотехнічні війська, а також ряд спеціальних військ.

У День Повітряних Сил Збройних Сил України ми сердечно вітаємо всіх, хто пов’язав своє життя з Повітряними Силами України! Висловлюємо слова щирої вдячності за вашу сумлінну службу — охорону повітряного простору нашої держави.

Бажаємо вам, шановні військовослужбовці, міцного здоров’я, щастя, добробуту, успіхів, звершення всіх планів і задумів! Зі святом!


Керівництво районної державної адміністрації


 

8 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬК ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ


Дорогі працівники військ зв’язку! 8 серпня 2000 року ми вперше в Україні відзначили професійне свято воїнів-зв’язківців — День військ зв’язку, що встановлено Указом Президента України за заслуги військ зв’язку в зміцненні обороноздатності держави.

Сьогодні, коли на Сході України триває антитерористична операція, праця воїнів-зв’язківців є надзвичайно важливою і актуальною.

Від щирого серця вітаємо особовий склад військ зв’язку з професійним святом, що стало символом вшанування славних бойових і трудових традицій людей, героїзм і мужність яких збагачують історію численних колективів зв’язківців України. Бажаємо вам міцного здоров’я, професіоналізму та витримки.


Керівництво районної державної адміністрації


 

5 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Шановні військовослужбовці, ветерани і працівники Повітряних Сил Збройних Сил України! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Захист повітряних кордонів держави є почесним, важливим і одним із найвідповідальніших обов’язків. Переконаний, що своєю наполегливою службою та успіхами у професійній підготовці ви гідно продовжуватимете славні бойові традиції попередніх поколінь захисників неба.

Бажаю вам міцного здоров’я, добра, злагоди та успіхів у благородній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

8 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬК ЗВ’ЯЗКУ


Шановні воїни-зв’язківці Новограда-Волинського! У сучасних умовах ваша робота — забезпечення якісного та захищеного зв’язку — є надзвичайно важливою. Адже саме від зв’язківців залежить ефективність ведення військових операцій.

Тож, у день професійного свята висловлюю вам вдячність за мужність та відвагу. Від щирого серця бажаю вам незламної волі, стійкості характеру у виконанні своїх службових обов’язків, сімейного тилу та міцного здоров’я. Нехай завжди поруч із вами буде вдача та підтримка оточуючих.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Юрія Сергійовича ДОВГАЛЯ — 03.08.1925 р.н.

Антоніну Гвидонівну БЕНЬКОВСЬКУ — 03.08.1928 р.н.

Ірину Феліксівну ОСТРОВСЬКУ — 03.08.1949 р.н.

Марію Григорівну ЮЗИКЕВИЧ — 04.08.1926 р.н.

Віру Федорівну ГРИШКОВУ — 05.08.1931 р.н.

Олексія Васильовича СЕМЧУКА — 06.08.1927 р.н.

Франца Костянтиновича СВІНЦІЦЬКОГО — 06.08.1931 р.н.

Анатолія Миколайовича РИБЧИНСЬКОГО — 06.08.1955 р.н.

Марію Степанівну ТКАЧУК — 07.08.1932 р.н.

Анастасію Полікарпівну ДРАЧ — 08.08.1923 р.н.

Ольгу Трохимівну КОРАБЛІНУ — 09.08.1927 р.н.

Віталія Георгійовича КОЧЕРГІНА — 05.08.1962 р.н.

Олександра Степановича ОПАНАСЮКА — 05.08.1962 р.н.

Михайла Івановича ДАНИЛЮКА — 07.08.1964 р.н.

Віталія Олександровича БАРМАКА — 07.08.1967 р.н.

Володимира Михайловича ПОДВІНА — 08.08.1955 р.н.

Валерія Михайловича ІГНАТЮКА — 08.08.1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»