www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 31/2018

03 Серпня 2018 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто є головним героєм «Кавказької полонянки» та «Операції «И»? А. Женя. Б. Жора. В. Шурик. Г. Толян.
  2. Мати нешлюбні зв’язки — стрибнути в ... А. Овес. Б. Конюшину. В. Гречку. Г. Капусту.
  3. Барограф — це прилад для автоматичного запису змін ... А. Атмосферного тиску. Б. Температури. В. Вологості. Г. Густини.
  4. Старий Світ. А. Америка. Б. Індія. В. Австралія. Г. Європа.
  5. Що тут зайве? А. Аргон. Б. Неон. В. Водень. Г. Гелій.
  6. Який розмір має боксерський ринг? А. 4х4 м. Б. 5х5 м. В. 6х6 м. Г. 7х7 м.
  7. Гута. А. Цегельний завод. Б. Склоплавильний завод. В. Фарфоровий завод. Г. Швейна фабрика.
  8. Яке з даних означень не відповідає терміну «кантон»? А. Федеративна одиниця в Швейцарії. Б. Адміністративно-територіальна одиниця в Бельгії. В. Виборчий округ у Франції. Г. Хутір у Нідерландах.
  9. У якому році відбулися перші автоперегони «Формула-1»? А. 1945 р. Б. 1950 р. В. 1960 р. Г. 1970 р.
  10. Скільки депутатів в парламенті Ліхтенштейну? А. 15. Б. 25. В. 35. Г. 50.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №31: 1. В. 2. В. 3. А. 4. Г. 5. В. 6. В. 7. Б. 8. Г. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,