Ювілей

Ювілей

Кожен новий номер газети для редакційного колективу — як народження дитини. Нам, газетярам, пощастило раз на тиждень, щоп’ятниці, відчувати батьківсько-газетярське щастя. Впродовж ось уже чверті століття! 30 липня нашому друкованому виданню, яке очолює Тетяна УСЕНКО, виповнилося 25 років — рівно стільки часу минуло з дня виходу у 1993 році першого номера газети «Звягель-інформ», а нині — «Звягель».
Дебютний номер ознаменував вихід першої у місті приватної газети, тож ми почуваємося першопрохідцями, бо саме наш колектив запалив зелене світло у незалежній місцевій журналістиці. На досвіді «Звягеля» навчалися колеги з інших місцевих редакцій, що розпочали діяльність пізніше.
Два з половиною десятки років ми щоденно пишемо історію міста, його мешканців. Разом із ними перетинали кордони і верталися додому, мріяли, досягали, допомагали вирішувати місцеві проблеми і раділи здобуткам Новограда-Волинського. Віримо, що продовжуватимемо відображати історію міста на сторінках нашої газети ще довго-довго.
За 25 років «Звягель» створювали багато людей різних спеціальностей: редактори, журналісти, верстальники, набірники текстів, коректори, фотокореспонденти, менеджери з реклами, бухгалтери, розповсюджувачі тощо. Пам’ятаємо та цінуємо особистий внесок кожного, дякуємо усім, хто був і залишається причетним до створення газети. Великих нам тиражів, цікавих героїв публікацій, вдячних читачів!
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА