Про необхідність призупинення проведення робіт з ліквідації наслідків пожежі у будівлі міського Молодіжного центру

На адресу Новоград-Волинського міського голови Весельського В.Л. надійшов лист від заступника начальника Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області Куприянчик В.І. про необхідність призупинення проведення робіт з ліквідації наслідків пожежі з подальшою відбудовою приміщення будівлі міського Молодіжного центру, наступного змісту:
«Додатково повідомляємо Вам, що кримінальне провадження №12018060090000626 від 19 травня 2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 КК України прокуратурою та ГУ НП в Житомирській області, взято на контроль. По кримінальному провадженню проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії з метою встановлення особи, яка вчинила злочин.
2 липня 2018 року на адресу начальника управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Циби Я.В. було направлено лист, про можливість проведення робіт з ліквідації наслідків пожежі з подальшою відбудовою приміщення будівлі міського Молодіжного Центру за адресою: м.Новоград-Волинський, вулиця Шевченка, № 5/1.
Однак, вивченням кримінального провадження слідчим управлінням ГУ НП в Житомирській області, з метою повного та всебічного дослідження усіх обставин по кримінальному провадженню, було надано вказівку призначити по кримінальному провадженню судову будівельно-технічну експертизу з метою встановлення вартості відновлювального ремонту будівлі літньої дерев’яної тераси пивної ресторації «Князь Острозький»; будівлі Новоград-Волинського міського Молодіжного центру та інших приміщень, які розташовані у будівлі Новоград-Волинськогоміського Молодіжного центру за адресою: м.Новоград-Волинський, вулиця Шевченка, № 5/1, який необхідно провести для усунення пошкоджень, які виникли внаслідок пожежі.
Дана експертиза буде проводитись експертом Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
У зв’язку з вищевикладеним, доводимо до Вашого відома про необхідність призупинення проведення робіт з ліквідації наслідків пожежі з подальшою відбудовою приміщення будівлі міського Молодіжного центру за адресою: м.Новоград-Волинський, вулиця Шевченка, № 5/1, до виконання вищевказаної експертизи».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради