У Новограді-Волинському працює громадська приймальня та «телефон довіри» Управління Служби безпеки України в Житомирській області

Для прийому звернень від мешканців регіону про факти корупції чиновників та посадовців, наміри чи заклики до сепаратизму, силового захоплення державної влади, терористичної і диверсійної діяльності, інші правопорушення, що відносяться до компетенції СБУ, Управління Служби безпеки України в Житомирській області повідомляє про роботу громадських приймалень в усіх районних центрах регіону.
У Новограді-Волинському громадська приймальня знаходиться за адресою: вул.Івана Франка, 3а, та працює щодня (крім вихідних), з 09.00 до 18.00 год. Наявну інформацію громадяни можуть повідомляти за номером (098) 726-25-09 чи надсилати на електронну скриньку: novograd2017@ukr.net.
Прийом громадян здійснюється без попереднього запису і за наявності паспорта або іншого документу, що засвідчує особу.
Крім того, інформацію про можливі правопорушення у сфері державної безпеки, як і раніше, можна цілодобово повідомити за «телефоном довіри» Управління СБУ в Житомирській області (0412) 47-21-52 та до громадської приймальні УСБУ за адресою: м.Житомир, вул.Фещенка-Чопівського, 7, або надіславши листа на електронну скриньку УСБУ: usbu_zhr@ssu.gov.ua.
Отримана інформація обов`язково буде перевірена, а конфіденційність — забезпечена. За результатами перевірки прийматимуться відповідні рішення.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради