Вітання 32/2018

Вітання 32/2018



















































14 серпня святкує свій ювілей найкращий у світі чоловік, татусь, дідусь і тесть — Анатолій Петрович ЗЕМБИЦЬКИЙ


Таточку любий, рідна людина, цінна з тобою кожна хвилина! Щастя велике, що маєм тебе, хай тебе успіх великий знайде! Ми з Днем народження щиро вітаєм, жити, творити на радість бажаєм. Хай буде щастя і мир, і надії. Збудуться, справдяться кращії мрії! Буде робота успішна, поважна, друзі у хаті — гарні та справжні. Буде кохання у серці велике, а для онуків ти будеш, як приклад!


З любов’ю та повагою дружина, доньки, зяті й онучки



9 серпня відсвяткувала свій перший День народження Аделіна Сергіївна СТОРОЖУК


Вітаємо нашу маленьку принцесу з Днем народження! Адже їй вже — 1 рік. Рости нам всім на радість! Бажаємо тобі безтурботного і світлого дитинства, побільше поцілунків і ласкавих слів від усіх рідних, особливо, від мами з татом. Нехай буде в тебе багато добрих і милих друзів. Нехай вдосталь буде цукерок, морозива та іграшок. Радуй кожен день маму посмішкою, а тата — впевненими кроками. Хай Бог тебе в опіці має і Ангел твій охороняє.


З безмежною любов’ю твої батьки, бабусі й дідусі, сестричка, братики й тітка Іра



12 СЕРПНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ


Роки юності особливі та неповторні. Адже це — найбільш продуктивний, захопливий і незабутній час у житті кожної людини. Це — пора справжніх пошуків, пригод, відкриттів та реалізації найамбітніших сподівань.

Саме учні, студенти, молоді науковці, творці — рушійна сила суспільства. Сучасні, освічені й перспективні, ви — сьогодення України та її майбутнє!

Щиро вітаємо вас зі святом — Міжнародним днем молоді. Нехай ваші енергія, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у суспільній діяльності, науці, бізнесі, політиці, на виробництві, у спорті й мистецтві. Подавайте гарний приклад в усьому, адже молоді належить увесь світ!


Керівництво районної державної адміністрації


 

12 СЕРПНЯ — ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА


Шановні будівельники! Ваша практична діяльність — реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої держави. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте і знаходите шляхи поліпшення своєї роботи, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету будівельників.

Від усієї душі бажаємо вам і вашим сім’ям миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки вашої нелегкої праці!


Керівництво районної державної адміністрації


 

12 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ


Шановні працівники ветеринарної медицини! Сердечно вітаємо вас зі святом! Професія ветеринарного працівника має глибоке коріння. Її зачатки виникли тоді, коли людина вперше приручила тварину. Ви — фахівці однієї з найблагородніших і найпочесніших професій. Завдяки вашій сумлінній праці у районі забезпечується ветеринарне та епізоотичне благополуччя, ветеринарно-санітарна безпека продуктів тваринництва і охорона довкілля.

Бажаємо щастя і міцного здоров’я, радості й благополуччя, добробуту й достатку вам та вашим родинам!


Керівництво районної державної адміністрації


 

14 СЕРПНЯ — ПЕРШИЙ (МЕДОВИЙ) СПАС (МАКОВІЯ АБО СПАС НА ВОДІ)


Шановні жителі нашого краю! І за церковним, і за народним календарем 14 серпня — це свято Першого Спаса. За традицією наших предків цього дня необхідно чистити та впорядковувати криниці, джерела, водойми. У давнину хворі купалися в річці, бо вода на Маковія вважалася цілющою. За народним звичаєм, цього дня найбільше слід вживати меду, маку та фруктів.

Вітаємо всіх із цим світлим святом та бажаємо миру, злагоди, добробуту.


Керівництво районної державної адміністрації


 

12 СЕРПНЯ — ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА


Шановні працівники будівельної галузі! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша професія — нелегка, творча та дуже відповідальна, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам’яті нащадків світлі спогади про вашу працю.

Нехай же ваша праця приносить вам радість і достаток, людям — затишок зручних осель, а Україні — процвітання! Зичу вам та вашим сім’ям миру, добра, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у досягненні нових висот!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

12 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ


Шановні працівники ветери­нарної медицини! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ваша щоденна праця є суспільно необхідною. Адже на ваших плечах лежить відповідальність за збереження епізоотичного благополуччя, забезпечення якості і безпеки продуктів, а, отже, й здоров’я людей, які їх споживають.

Тож прийміть сердечні побажання щастя та міцного здоров’я, радості й благополуччя. Нехай і надалі ваш професіоналізм, самовідданість й почуття високої громадянської відповідальності будуть запорукою нових вагомих здобутків.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

12 СЕРПНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ


Шановні новоград-волинці! Молодість — найкраща пора в житті кожної людини. Це час випробувань, творчого натхнення, пізнання себе і навколишнього світу, що споконвіку вирізняється оптимізмом, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Впевнений, що молодь Новограда-Волинського своїми принциповими позиціями та конкретними діями розбудовуватиме наше місто й державу в цілому.

Нехай ваші чисті помисли, невичерпна енергія і знання вірно служитимуть місту. Бажаю вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх мрій і планів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

14 СЕРПНЯ — ПЕРШИЙ (МЕДОВИЙ) СПАС (МАКОВІЙ АБО СПАС НА ВОДІ)


14 серпня, у перший день Успінського посту, православні християни відзначають свято Маковія. В народі його ще називають Першим Спасом або Спасом на воді. Вважається, що до середини серпня вулики наповнюються медом, і в цей час пасічники починають медозбір. За традицією, цього дня освячують воду, квіти, мак та мед нового збору.

Шановні новоград-волинці! У це світле свято хочеться побажати вам миру і спокою, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості та міцного здоров’я! Нехай виправдаються усі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

15 СЕРПНЯ — ДЕНЬ АРХЕОЛОГА


Шановні археологи! Щиро вітаю вас із професійним святом.

У реаліях сьогодення ваша професія набуває все більш актуального значення. Наразі вивчення історико-культурної спадщини нашої країни не тільки визначає шляхи до майбутнього, але й затверджує Україну як невід’ємну частку європейської та світової історії.

Висловлюю вам подяку за вагомий внесок у розвиток археології, а також збереження та популяризацію археологічної спадщини історичного міста Новограда-Волинського. Зичу нових відкриттів, наснаги, витримки та міцного здоров’я вам і вашим близьким.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


БРОДОВСЬКУ Нарцизу Митрофанівну — 10.08.1926 р.н.

Черпакову Тамару Семенівну — 10.08.1927 р.н.

ХОРУНЖЕВСЬКОГО Валерія Івановича — 10.08.1928 р.н.

ЛУКІНА Анатолія Сергійовича — 11.08.1932 р.н.

ОСАДЧУКА Володимира Федоровича — 12.08.1933 р.н.

ТИЧИНУ Любов Олександрівну — 14.08.1931 р.н.

ГОРДІЙЧУК Людмилу Антонівну — 14.08.1932 р.н.

ЗЕЛЕНКО Рафаліну Фабіянівну — 15.08.1920 р.н.

ЯНУШЕВСЬКУ Мальвіну Степанівну — 15.08.1931 р.н.

ПОПЛАВСЬКУ Євдокію Омелянівну — 15.08.1932 р.н.

ШУЛЯКІВСЬКУ Лідію Василівну — 15.08.1932 р.н.

КУЯНА Віктора Петровича — 10.08.1949 р.н.

ВАНСОВИЧА Володимира Валентиновича — 10.08.1968 р.н.

ЛЯХОВИЧА Володимира Івановича — 13.08.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»