Міський голова Віктор Весельський представив нового директора комунального підприємства міської ради «Шляхрембуд»

Міський голова Віктор Весельський представив нового директора комунального підприємства міської ради «Шляхрембуд»

6 серпня 2018 року міський голова Віктор Весельський представив працівникам комунального підприємства нового директора КП міської ради «Шляхрембуд» — Рассадіна Андрія Олексійовича. Відповідне розпорядження очільник міста підписав 3 серпня 2018 року.
До привітань також долучились заступник міського голови Анатолій Легенчук, начальник управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександр Богданчук та голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та екології Віталій Табалюк.
Розпорядженням затверджено контракт з 06.08.2018 року по 05.08.2019 року на підставі подання начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Богданчука О.В. від 03.08.2018 року.
Вітаючи новопризначеного очільника комунального підприємства, міський голова Віктор Весельський зауважив: «Переконаний, що Ваші професійні якості, енергія, цілеспрямованість, завзяття, новітні погляди на управління та життєвий досвід сприятимуть подальшому розвитку діяльності підприємства і виведуть його на якісно новий рівень. Бажаю Вам натхнення в роботі, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а також міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та Божого благословіння».
Новий директор «Шляхрембуду» Андрій Олексійович зазначив, що обіймає цю посаду як менеджер, адже має профільну управлінську освіту. Також, будучи депутатом міської ради, пообіцяв приділяти більше уваги проблематиці комунального підприємства. Озвучені перші перспективні плани: «Підприємство ми збережемо! Зробимо так, щоб «Шляхрембуд» міг нормально функціонувати. Ми зробимо все, щоб до кінця року вивести підприємство з фінансової кризи на «нуль», а з наступного року — покажемо прибуток...».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради