Міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

Міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

3 серпня у громадській приймальні №1 міської ради міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян. Загалом цього дня до очільника міста звернулось 14 громадян, 5 з них — із колективним зверненням.
Узагальнюючи прохання людей, звернення стосувались допомоги у лікуванні, вирішення питань у житлово-комунальній галузі, майнові питання та вирішення спорів із сусідами.
Першою до міського голови звернулась бабуся трирічного малюка, у якого діагностовано нейробластому (рак високого ступеня злоякісності) лівої нирки. Лікування в київських лікарнях залишило сім’ю без фінансових засобів для нормального життя. Щоб врятувати найдорожче, родина брала в борг кошти, де тільки могла, та й цього виявилось замало. Зараз дитинка знаходиться у стані радикальної невротомії.
Очільник міста одразу викликав до приймальні начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Любомира Дутчака задля нагального пошуку варіантів допомоги малій дитині. Було вирішено зв’язатись з головою Житомирської ОДА та головою Житомирської районної ради, направити їм офіційні звернення для розміщення малечі у профільних обласних закладах на безоплатній основі.
Не лише з проханнями допомогти цього дня звертались жителі міста. Вдячна звягельчанка завітала на прийом до очільника міста подякувати Віктору Леонідовичу за своєчасну та необхідну допомогу у сприянні проведення декількох курсів хіміотерапії. Слова вдячності також звучали на адресу Любомира Дутчака та депутата міської ради Олени Пономаренко, котра виділила кошти на потреби мешканки її виборчого округу.
З колективним зверненням до міського голови прийшли жителі вулиці Медова. Мешканці спільним коштом запланували провести нову гілку водогону до своїх домівок, але така процедура тягне за собою отримання низки дозволів та розроблення проектів. Задля виконання необхідних робіт доведеться руйнувати дорожнє покриття.
Очільник міста запросив до приймальні заступника міського голови Анатолія Легенчука та начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександра Богданчука з метою вирішення колективного звернення.
Звернення, які потребували додаткового опрацювання, Віктор Леонідович доручив спеціалістам відповідних структурних підрозділів, управлінь, відділів і служб взяти на контроль для належного опрацювання та розгляду.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради