Інформаційний зріз щодо діяльності галузей життєзабезпечення міста за минулий тиждень

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО
За минулий тиждень комунальним підприємством Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс» здійснені наступні роботи:

  • скошено траву на наступних територіях: міський пляж (вул.Богуна) та частково територію міського Парку культури та відпочинку;

  • вивезено 80 м3 сміття (вул.Чехова (кладовище) — 20 м3; міський Парк культури і відпочинку, сквер «Фортеця», вул.Шевченка, 7, «Чорнобильський дзвін» — 40 м3: вул.Івана Франка, вул.Пушкіна, вул.Житомирська — 20 м3);

  • здійснено 9 поховань на кладовищах міста (вул.Чехова, 2, вул.Лугова, 4, вул.Чижовецька, 3);

  • тривають ремонтні роботи лав у міському Парку культури і відпочинку та розпочато ремонт лав на вул.Лесі Українки, 2-А (Братська могила радянських військовополонених);

  • проведено прибирання повалених дерев після буревію (вул.Івана Франка, 25, вул.Пушкіна, 4, вул.Житомирська, 31);

  • усунено 2 аварійні ситуації (вул.Гетьмана Сагайдачного, 36, 242 — прочистка каналізаційної мережі);

  • здійснено копання траншеї для влаштування вуличного освітлення на вул.Юрія Ковальського.


Комунальним підприємством «Шляхрембуд» Новоград-Волинської міської ради здійснені наступні роботи:

  • вивезено вуличний змет з наступних вулиць: Юрія Глухова, Ніколаєва, Пушкіна, Житомирська, Наталії Оржевської, Гоголя, Котляревського, Чехова та частково Вокзальна;

  • прибрано автобусні зупинки на вул.Вокзальна, вул.Лесі Українки та частково на вул.Героїв Майдану;

  • прочищено зливові каналізації за наступними адресами: вул.Лянгуса — 3 шт., вул.Котляревського — 8 шт., вул.Гетьмана Сагайдачного — 7 шт.;

  • встановлено на вул.Пушкіна, 97, азбестоцементну трубу для відведення зливових вод;

  • проведено ямковий ремонт асфальтного покриття на вул.Медична та розпочато на вул.Гагаріна;

  • здійснюються роботи з капітального ремонту тротуару на вул.Лесі Українки.


ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я
У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Новограда-Волинського» продовжується підписання декларацій з сімейними лікарями. Станом на 06.08.2018 року підписано — 28289 декларацій.
По державній програмі «Доступні ліки» станом на 01.08.2018 року звернулося та отримали рецепти 11577 пацієнтів. Виписано 23694 рецептів, отоварено — на суму 792055 грн., що становить 66,6% від загальної суми.
Станом на 01.08.2018 р. забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну становить в сумі — 792747,84 гривень, що становить 55% від річного плану.
Завершено ремонт у кардіологічному відділенні міськрайТМО.
Шановні новоград-волинці! Переконливо просимо звернутися до сімейного лікаря щодо заключення Декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу.
ОСВІТА
Протягом тижня отримано, розподілено та розвезено по закладах загальної середньої освіти міста 3981 підручник для учнів 5 класу на суму 118993 гривень, що становить 45% від загальної кількості.
31 липня відбулося засідання робочої групи з питань підготовки та проведення освітнього форуму працівників закладів освіти міста «Основні тренди нового навчального року».
3 серпня відбувся перший етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ліцею №11 м.Новоград-Волинський Житомирської області. Усі конкурсанти успішно пройшли тестування зі знання законодавства та допущенні до наступного етапу.
3 серпня відбулися наради з керівниками закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. На нараді керівників закладів загальної середньої освіти ще раз обговорено алгоритм реєстрації закладу освіти щодо здійснення самостійного бухгалтерського обліку у відповідних структурах та стан підготовки закладів до нового навчального року. На нараді керівників закладів дошкільної освіти також детально проаналізовано стан готовності закладів до роботи в осінньо-зимовий період, комплектацію груп, заходи пожежної безпеки та освоєння бюджетних коштів.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради