Відкрито майданчик для пляжного волейболу

Відкрито майданчик для пляжного волейболу

У неділю, 5 серпня, на території ЗОШ №6 стартував ігровий сезон на новому волейбольному майданчику. Цього дня відбулося його урочисте відкриття. Тепер не обов’язково їхати на море, аби пограти у пляжний волейбол.
Стараннями багатьох ідею вдалося втілити у реальність: депутат міської ради, тренер з вільної боротьби Юра Мірзабекян підтримав ідею вчителя фізкультури Дмитра Пісоцького та залучив спонсорів, які відгукнулися на корисну справу. Лише за тиждень, завдяки ентузіазму зацікавлених людей, задумане стало зробленим.
У товариському турнірі з нагоди відкриття волейбольного майданчика взяли участь п’ять команд: професійні гравці, ініціатори будівництва, аматори різного віку. Вболівати за команди люди прийшли цілими сім’ями.
Більшість учасників товариського турніру — випускники міської школи волейболу на чолі з тренером і головним суддею змагань Михайлом Олендером. У підсумку саме вихованці ДЮСШ показали високий клас гри.
До будівництва важливого для волейбольної спільноти об’єкту долучилися багато людей — представники влади, депутатського корпусу, підприємці. Фізичну допомогу надали мешканці мікрорайону, зокрема, члени родин ініціаторів будвіництва. Усім висловили подяку ініціатори будівництва, колектив ЗОШ №6 та мешканці мікрорайону.
Нагадаємо, раніше на території шостої школи було відкрито спортивний майданчик із тренажерами. Нині його активно відвідують діти та дорослі.
— Від реалізованого проекту отримав моральне задоволення. Вірю, що це принесе користь для громади мого виборчого округу, — поділився зі «Звягелем» депутат Юра Мірзабекян. — У перспективі будемо займатися стадіоном, хочемо зробити бігові доріжки.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з мережі Інтернет