Вітання 33/2018

Вітання 33/2018











































20 серпня святкує ювілей Олена Анатоліївна ПОНОМАРЕНКО


Скільки років тобі — не питаєм, хай зозуля рахує в гаю. Ми із тими літами вітаєм, що постукали в душу твою! Те бажаєм, що щастям звуть люди, хай усмішка не сходить з лиця, хай життя твоє піснею буде, а цій пісні не буде кінця!


Рідні, чоловік, діти, онук



22 серпня ювілей святкує добра людина, прекрасний педагог та колега — Ольга Олександрівна ПОПУШОЙ


Ольга Олександрівна все своє доросле життя присвятила училищу, підготовці кваліфікованих робітників — зварників, мулярів. Після закінчення Київського індустріально-педагогічного технікуму, з 1979 року вона безвідривно працює в училищі. Без перебільшення, Ольга Олександрівна передає тисячам випускників свої знання, вміння, материнське тепло, за що її шанують учні, батьки, колеги. Тож щиро бажаємо ювілярці міцного здоров’я, подальших успіхів у педагогічній діяльності, сімейного затишку, гарного настрою. Літа біжать, мов бистрі коні, минуло вже їх 60. І вкрили сріблом Ваші скроні й не оглянутися назад. Ви звикли лиш добро чинити, дітей виховувать в труді, то хай же ангел Ваш хранитель буде заступником у житті!


З повагою колектив ДНЗ «НВВПУ»



19 серпня святкуватиме прекрасний ювілей — 60 років — Валерій Вікторович МЕЛЬНИЧУК


Від щирого серця бажаю сімейного щастя, здоров’я, добра, благополуччя та достатку! Щоб у банку та кишені були гривні та зелені!


З любов’ю дружина



19 серпня святкує ювілей Юлія Володимирівна ПЕТРЕНКО


З ювілеєм, наша дорога, люба і квітуча Юліє!

Бажаю, щоб із кожним сходом сонця ще одна задумана тобою мрія здійснювалася!

І нехай нескінченним буде запас бажань, і кожне з них — заповітне.


Від коханого чоловіка та синочка



13 серпня відсвяткувала свій ювілей найдорожча у світі людина, люба донечка, матуся та бабуся — Алла Костянтинівна СИДОРСЬКА з с.Наталівка


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо! Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід! У серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З любов’ю діти, онуки: Діма, Нікіта, Ваня, мама


 

15 серпня — свій ювілейний День народження відсвяткувала Антоніна Петрівна ГРАБОВСЬКА


Наша мила, люба і найчарівніша на весь світ. Твоє ювілейне свято хай залишить у житті добрий слід. Хай щастя і радість приходить і ллється рікою, а горе і смуток обходять стороною. Господь хай дарує здоров’я і сили, щоб тебе любили, поважали і завжди цінили. Багата душею, чуйна, працьовита. Ти, у нас, Тонечко, — найкраща! Хай береже тебе Господня молитва свята на многія літа!


Мама, чоловік, син, сестра з сім’єю


 

19 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПАСІЧНИКА УКРАЇНИ


Шановні бджолярі району!

Честь і хвала вам — невтомним трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця — мед. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.

Нехай ваше життя буде багатим на щастя, добро, а доля стелиться барвистим рушничком достатку, родинного тепла і благодаті. Плідної вам праці, щедрого медозбору, хай здійснюються всі ваші мрії і надії, а на столі, щоб завжди був мед, як символ благополуччя і здоров’я!


Керівництво районної державної адміністрації


 

19 СЕРПНЯ — ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЄ АБО ДРУГИЙ (ЯБЛУЧНИЙ) СПАС


За православним звичаєм, святкування Яблучного спасу збігається з Днем Преображення Господнього, а в народному календарі — з проводами літа. Коли починається Яблучний спас, то потрібно обов’язково скуштувати яблука та інші фрукти, освячені під час літургії у храмі. Також яблуками рекомендується пригощати родичів, знайомих, друзів, старців та сиріт.

Вітаємо усіх християн із цим великим святом! Бажаємо благополуччя, міцного здоров’я, щастя та добра, успіхів вам і вашим близьким. Нехай Преображення Господнє принесе всім радість та мир!


Керівництво районної державної адміністрації


 

23 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ


Шановні новоград-волинці! Сьогодні країна святкує День Державного Прапора України.

Дух національного відродження сколихнув інтерес до національної символіки. 28 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила Державний Прапор України.

Золотаві хлібні лани і блакитне небо над ними, синя дніпровська хвиля і жовтий пісок – усе це зроду-віку складало краєвид рідної землі. Жовте – вогонь і синє – холод – два полюси буття, але водночас і два кінці осі, навколо якої це буття обертається.

Бажаю вам натхнення та невичерпної енергії, нових звершень і творчих злетів задля зміцнення та процвітання нашої рідної України.


О.ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

24 СЕРПНЯ — ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


Прийміть щирі вітання з нагоди найголовнішого свята нашої держави – Дня Незалежності України. Ми пройшли довгий і тернистий шлях до становлення своєї Незалежної держави. Наша країна, наш народ святкує 27-му річницю, відколи здійснилася мрія українців — бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, самоповагу, толерантність, стійкість життєвих принципів. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові наших предків та, на жаль, сучасників – наших військовослужбовців, які боронять кордони України на Сході.

З нагоди свята бажаю здоров’я, щастя, успіхів у всіх справах, і нехай любов до Батьківщини надихає на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.


О.ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови