Свято сили визначить кращих атлетів області

Свято сили визначить кращих атлетів області

Захід відбудеться у місті на День незалежності — 24 серпня, о 15:30, на вул.Героїв АТО (стометрівка). Наразі організатори — новоград-волинський комітет пауерліфтінгу, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради — приймають заявки на участь.


Як розповів «Звягелю» президент комітету пауерліфтінгу, головний суддя та організатор Вадим Омельчук, до участі у змаганнях допускаються спортсмени, котрі мають необхідний рівень фізичної підготовки, належне екіпірування та дозвіл лікаря:
— Учасники змагатимуться у чотирьох вправах, які визначать найсильніших атлетів нашої області, — розповів Вадим Омельчук. — Ліміт часу у кожній вправі — 60 секунд. Перша вправа: «Тяга Акселя» (станова). Вага: 120-140 кг.
Друга вправа: «Лог-ліфт» (колода). Вага: 65-75 кг. Третя вправа: «Прогулянка фермера». Дистанція: 40 м. Вага: 60-70 кг однієї валізи. Використання лямок не дозволяється. Четверта вправа: «Тайєр фліп» (з покришкою). Вага: 200-280 кг. Відстань: 20 м. Пояси, пов’язки, бандажі — дозволені. Чоловіки будуть розділені на дві групи: до 85 кг та 85+ кг.
Запрошені учасники з Житомира, Овруча, Олевська, Коростеня, Коростишева та інших міст. Попередні заявки надсилаються до 22 серпня. Тел. для довідок: моб. (093) 84-283-84, е-mail: st_roz@mail.ru.
Підготувала Юлія КЛИМЧУК