Відбулася виїзна нарада з питань ліквідації наслідків пожежі та реставрації приміщення Молодіжного центру

Відбулася виїзна нарада з питань ліквідації наслідків пожежі та реставрації приміщення Молодіжного центру

8 серпня відбулася виїзна нарада з питань ліквідації наслідків пожежі та реставрації приміщення Молодіжного центру на вул.Шевченка, 5/1. Участь у нараді взяли міський голова Віктор Весельський, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, головні розпорядники коштів, члени виконавчого комітету міської ради, голови постійних комісій та депутатських фракцій міської ради.
Під час огляду стану будівлі, безпосередньо на об’єкті, основну увагу було зосереджено на виробленні конкретного алгоритму дій щодо збереження майна, яке вціліло після пожежі. Зокрема, це крісла та частина різьблених картин у конференц-залі.
Як зазначив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, під час пожежі йому вдалося зберегти частину техніки, документації, інших речей, які він особисто виніс із приміщення. Наразі будівля знаходиться в аварійному стані, щодня, за повідомленнями охоронців, зі стелі та даху Молодіжного центру обвалюється оббивка, тож перебувати у приміщенні без засобів захисту небезпечно.
У підсумку, очільник міста доручив заступнику міського голови Анатолію Легенчуку, як голові комісії з питань ліквідації наслідків пожежі будівлі Молодіжного центру управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту міської ради по вул.Шевченка, 5/1, впродовж двох тижнів разом із працівниками ДСНС, відповідними службами та структурними підрозділами міської ради відпрацювати питання щодо мінімізації наслідків пожежі, які унеможливили би втрату майна, що збереглося у будівлі.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради