У Новограді-Волинському з 13 по 17 серпня пройшла перевірка готовності закладів освіти міста до 2018-2019 навчального року

У Новограді-Волинському з 13 по 17 серпня пройшла перевірка готовності закладів освіти міста до 2018-2019 навчального року

\"УПро готовність закладу освіти до нового навчального року вказує документальне підтвердження відповідності його приміщень та території нормам охорони праці й безпеки життєдіяльності. Таким документальним підтвердженням є акт, який складає комісія з перевірки готовності закладів освіти міста. У Новограді-Волинському за участі в.о. міського голови Оксани Гвозденко з 13 по 17 серпня пройшла перевірка готовності закладів освіти міста до 2018-2019 навчального року.
Членами комісії перевірено: стан навчальних кабінетів, бібліотек, актової та спортивної зал, споруд і майданчиків, їдалень, буфетів, території закладу, якість виконання ремонтних робіт, безпека життєдіяльності, електро- та пожежна безпека, стан інженерних комунікацій, план роботи закладу на навчальний рік, забезпеченість підручниками, готовність закладу до опалюваного сезону тощо.
Також у рамках перевірки проведено огляд стану підготовки перших класів загальноосвітніх закладів до впровадження реформи «Нова Українська Школа».
Підсумки робочої комісії будуть розглянуті на розширеній колегії управління освіти і науки міської ради 23 серпня.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради