Під головуванням в.о. міського голови Оксани Гвозденко відбулося підведення підсумків за результатами проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела»

Під головуванням в.о. міського голови Оксани Гвозденко відбулося підведення підсумків за результатами проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела»

9 серпня відбулося засідання організаційного комітету щодо підведення підсумків за результатами проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела».
В.о. міського голови, голова організаційного комітету Оксана Гвозденко спершу подякувала кожному члену організаційного комітету та вручила пам’ятні фото і солодкі презенти.
Усі, хто був причетним або відповідальним до того чи іншого заходу, ділилися враженнями та вносили пропозиції щодо проведення майбутніх «Лесиних джерел». Не забули обговорити критичні зауваження у засобах масової інформації та соціальних мережах. Під час засідання «пройшлися по кожній накладці», що мала місце під час проведення Міжнародного свята, а також одразу розробляли плани з недопущення помилок у майбутньому.
Приємним моментом стали слова завідуючої Літературно-меморіальним музеєм Лесі Українки Віри Римської. За її словами, впродовж трьох днів екскурсії проводили без перерв. Зазначено, що музей відвідували жителі, які за багато років життя у місті вперше завітали до «скрині пам’яті» про Лесю. «У цьогорічному святі була потреба в Лесі, відчувався «дух Лесі», — зазначила Віра Омелянівна.
Також прозвучала пропозиція створити альтернативний оргкомітет свята та включити до його складу молодь, представників ЗМІ і бізнесу, майстрів народної творчості тощо та поставити завдання організувати проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела», відштовхуючись від наявного бюджету. Це дасть змогу поглянути на процес організації «з іншого боку».
Загалом усі пропозиції та зауваження, а також вдалі моменти святкувань, були занотовані та будуть враховані вже під час організації ХХХІІ Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради