Поминання 34/2018

Поминання 34/2018



























































24 серпня минає рік, як пішла з життя дорога мама, бабуся, сестра Валентина Леонідівна ОГОРОДНИК


Хай Ангел Господній хранить твою душу, хай Царство Небесне Господь тобі дасть. Пам’ятаємо, сумуємо.


Діти, онуки, правнуки, брати і всі рідні



28 серпня минає 40 днів світлої пам’яті Валентини Юхимівни КУПРІЯНЧУК


Вічна пам’ять, Царство Небесне. Пам’ятаємо, сумуємо.


Донька та її родина



25 августа — 40 дней, как ушел из жизни Сергей Викторович АНОСОВ


Он был терпеливым и отзывчивым, добрым и жизнерадостным, всегда мог выслушать каждого, любил свой город и его жителей. Как плачет сердце, боль не передать. Скорбим и помним каждую минуту. Не в силах время эту боль унять. О, Боже, помоги нам пережить разлуку. Все, кто знал и помнит Сергея Викторовича, помяните вместе с нами. Земля ему пухом и вечный покой. Помним, любим, скорбим.


Сестра и племянница



24 серпня — 12 років, як пішов з життя люблячий чоловік, тато, дідусь Йосип Романович СВИНАРСЬКИЙ


Пам’ятаємо, любимо, сумуємо. Гордимося, що у нас був такий чоловік, батько і дідусь. Царство Небесне. Вічна пам’ять.


Дружина, син, невістки, онуки



22 серпня минуло 9 днів, як пішла з життя наша рідненька матуся, дружина, бабуся — Зінаїда Олексіївна КАЗАРІНОВА


Ми були зігріті твоїм теплом і ласкою. Схиляємо голови в скорботі. Нехай душа твоя спочиває, а ми навіки збережемо світлу пам’ять про тебе і нашу любов.


Чоловік, діти, онуки, зять, невістка



29 серпня минає 40 днів, як трагічно обірвалося життя студента Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму Назарія ШЕВЧУКА


У пам’яті викладачів, студентів, працівників він назавжди залишиться веселим, енергійним, розумним, люблячим сином і онуком. Тому спогади про нього — лише світлі та чисті. Висловлюємо глибоке співчуття рідним — нашій колезі, бабусі Назарія Любові Кирилівні та мамі Ользі Петрівні у зв’язку з безповоротною втратою.


Колектив НВПЕТ



24 серпня минає 40 днів, як пішов у вічність дорогий наш тато, дідусь Іван Семенович МОСІЙЧУК з села Груд, а 29 серпня — 3 роки, як пішла у вічність дорога наша матуся, бабуся Галина Іванівна МОСІЙЧУК


Серце не вірить, душа не сприймає, що серед живих вас вже немає. Земля вам пухом, мамо і тато. Хто знав — згадайте, хто пам’ятає — пом’яніть добрим словом.


Діти, онуки, правнуки



18 серпня минуло 40 днів, як пішов у вічність Олександр Олександрович ШЕВЧУК


Перестало битися твоє серце, у котрому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя, залишив нас у розпачі, дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Немає слів, щоб висловити свою печаль, скільки не мине часу. Ти завжди будеш поряд із нами. Спи спокійно, лебединим пухом хай буде тобі земля і Царство Небесне.


Дружина, сини, свати, рідні та близькі



28 серпня минає рік, як пішла у вічність добра, щира, світла людина — Марія Іванівна АНТОНЮК з с.Гульськ


Не можна висловити словами душевний біль від втрати найдорожчої матусі, бабусі, чудової господині. Нам дуже вас не вистачає. Ми не забуваємо ваше чуйне серце, турботливі руки, щедру душу. Безмежно сумуємо за вами. Царство Небесне і вічний спокій вашій світлій душі.


З глибоким сумом чоловік, діти, онуки та всі рідні



25 августа — год светлой памяти Евгения Леонидовича ЧЕЧЕТА


Не слышно голоса родного, не видно добрых, нежных глаз. Зачем судьба была жестока? Как рано ты ушел от нас. Великой скорби не умерить, слезами горю не помочь. Тебя нет с нами, но навеки в сердцах ты наших не умрешь. Никто не смог тебя спасти, ушел из жизни ты так рано, но светлый образ твой родной мы будем помнить постоянно.


Семья Масловых



25 августа проходит год, как ты ушел — Евгений Леонидович ЧЕЧЕТ


Наши близкие не умирают — возвращаются теплым дождем. Возвращаются даже из рая, чтоб увидеть, как любим и ждем. Пробежав по садам и по полю, напоив и цветы, и леса, подышав родным воздухом вволю, поднимаются ввысь — в небеса. Поднимаются ввысь — испареньем, превращаясь в облака вновь. И опять проливаются ливнем, чтоб увидеть нашу любовь. Наши близкие не умирают. Любим, помним, скорбим.


Мама, сестра, Игорь, Влад, Артем



27 серпня минає 40 днів світлої пам’яті Ганни Григорівни ФРАНЧУК с.Ярунь


Той день останній став сумний.

І ми не в силах щось змінити.

Тебе не стало...

А серце так хотіло жити!

Нехай вітер тебе заколише,

Ніжну пісню співають пташки,

Спи спокійно, ми будем молитись

За спасіння твоєї душі.

Тому, хто дорогий був при житті,

Від тих, хто пам’ятає і сумує...



9 серпня минуло 3 роки світлої пам’яті Володимира Федоровича ГНАТЮКА, 21 серпня — 9 років Дмитра Гавриловича ГОНЧАРУКА та 26 серпня — рік Євдокії Прокопівни ГОПАНЧУК


Тернисту дорогу без долі і щастя пройшли ви на нашій землі. Тож вічну радість і небо любові хай Бог милосердний дарує вам всім.


Вічно сумуючі рідні


 

25 серпня минає 9 днів, як пішов з життя Олександр Іванович ЖУКОВСЬКИЙ


Глибоко співчуваємо мамі з приводу великої втрати. Тебе ніколи ми не забудемо, стискає душі наші жаль. Радість ти забрав із собою, залишив нам одну печаль...


Колеги, друзі