Передплачуєте «Звягель»? Тоді отримуйте призи від газети!

Передплачуєте «Звягель»? Тоді отримуйте призи від газети!

Початок тижня у редакції розпочався з приємної місії, бо наш колектив мав змогу відчути себе трохи чарівниками, презентувавши передплатникам газети подарунки, гарний настрій і віру у те, що маленькі дива таки трапляються.
\"Передплачуєте \"Передплачуєте
Нагадаємо, газета «Звя­гель» проводила конкурс передплатників на друге півріччя, визначивши десяте­ро щасливчиків. Прізвища переможців — мешканців міста і району — були надруковані у №32 (1304), від 10 серпня 2018 року.
У понеділок, 20 серпня, відбувся розіграш цінних призів. Приємно, що усі наші передплатники лишилися задоволеними, і що серед переможців конкурсу є люди, котрі читають та передплачують нашу газету від самого початку. А це, зауважте, термін, який говорить про довіру — 25 років!
«Треба оголошення дати — я до вас звертаюся, треба дізнатися про життя міста — знову у «Звягель» зазираю. Ось уже чверть століття дружу з вашою газетою і дуже цьому рада!» — запевнила нас читачка П.Х.Карпішина.
Переможці конкурсу подякували колективу редакції і побажали газеті подальших успіхів. Радо працюватимемо надалі для вас, шановні читачі. І, звісно, проводитимемо нові конкурси для тих, хто передплачує «Звягель».
Колектив редакції