Відбулося засідання комісії з питань надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста за конкурсом

Відбулося засідання комісії з питань надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста за конкурсом

\"Відбулося15 серпня 2018 року у конференц-залі міської ради під головуванням заступника міського голови Анатолія Легенчука відбулось засідання комісії з питань надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста за конкурсом.
Участь у засіданні взяли: в.о. міського голови Оксана Гвозденко, заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук, депутати міської ради та члени комісії.
Питання, що розглядалися цього дня, стосувалисья розірвання договорів оренди приміщень комунальної власності, реструктуризації боргів за надані житлово-комунальні послуги орендарям, а також вносились пропозиції щодо цільового призначення тих чи інших будівель.
Так, на розгляд комісії було внесено питання щодо передачі будівлі за адресою: вул.Соборності, 26, на баланс відділу культури і туризму міської ради під створення краєзнавчого музею міста. Голови постійних комісій міської ради Ігор Юшманов та Андрій Рассадін визнали пропозицію слушною, аргументуючи це тим, що Новоград-Волинський — єдине місто у Житомирській області, яке не має власного краєзнавчого музею. Пропозицію більшістю голосів було підтримано.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради