Вітання 35/2018

Вітання 35/2018















































2 вересня святкує свій ювілей найкращий у світі чоловік, татусь і дідусь — Петро Григорович СОЛОДІН


Сьогодні рівно 60 у Вашому житті минає. А скільки їх на шляху — про те ніхто не знає. Зичимо здоров’я, вік довгий прожити. Щоб усіх нас на століття могли запросити.


З любов’ю дружина, 2 сини, невістка, 2 онуки, сваха



2 вересня святкує свій День народження Віталій Сергійович ЖАБКО


Синуля! Вітаємо тебе з 13-річчям! Бажаємо тобі міцного здоров’я, удачі в житті, багато вірних друзів і усього самого найкращого! Любимо тебе!


Твої мама, тато, брат Максим і всі рідні



ПОДЯКА


Батьки та вчителька 1 класу 2018-2019 н.р. Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. висловлюють глибоку подяку голові райради Рудницькому Д.В. та депутату обласної ради Мельнику В.С.

за надану велику допомогу у капітальному ремонті та облаштуванні класної кімнати. Ваші гарячі серця, великодушість і доброта роблять життя кращим.


 

1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ


Дорогі школярі, студенти, вчителі та батьки!

Сердечно вітаємо вас із Днем знань — всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів!

Першого вересня розпочинається новий навчальний рік, тисячі школярів та студентів повертаються до навчання, а дехто вперше переступає поріг школи чи вищого навчального закладу, крокуючи по новому, складному, але дуже потрібному, шляху.

Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, який визначає його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед. Високоосвічені люди — це найцінніший скарб кожної країни. Адже саме з них формується еліта держави, якій належить вести незалежну, європейську Україну у майбутнє.

З теплотою серця висловлюємо сьогодні слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю педагогам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Від усієї душі бажаємо усім щастя, міцного здоров’я, творчого натхнення та нових успіхів у благородній діяльності на благо нашої країни.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків — гордістю за своїх дітей.


Керівництво районної державної адміністрації


 

2 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ НОТАРІАТУ


Громадський інститут нотаріальної діяльності є невід’ємною частиною будь-якої правової держави. Розвиток ділових відносин, умов і методів ведення діловодства, активно сприяли зміцненню і вдосконаленню цього необхідного інституту.

Сучасний світ важко уявити без нотаріальних контор. Адже нотаріально завірений документ має силу законного підтвердження тих чи інших прав, інформації або свідоцтва, що доводить надзвичайно високу відповідальність та важливість роботи нотаріуса.

У День вашого професійного свята ми приєднуємося до привітань на адресу усіх нотаріусів та їх помічників, бажаємо здоров’я і виваженості, бездоганного професіоналізму та сімейного щастя!


Керівництво районної державної адміністрації


 

2 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ


Шановні підприємці! У день вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання.

Підприємництво безсумнівно є запорукою економічного зростання країни, головним джерелом нових робочих місць, насичення ринку вітчизняними товарами і послугами. Тому підтримка малого та середнього підприємництва є визначальним пріоритетом в стратегії регіонального розвитку.

Щиро вітаємо вас із професійним святом. Висловлюємо велику подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність. Щиросердно бажаємо усім підприємцям витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Щастя, здоров’я і благополуччя вам і вашим родинам!


Керівництво районної державної адміністрації


 

1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ


Шановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки! Щиро вітаю вас із Днем знань!

Цей день завжди особливо хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя, набуття мудрості, доброти і людяності.

Для когось цей навчальний рік буде першим, для когось — останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково урочистий і незабутній — святковою атмосферою, барвами осінніх квітів і, звичайно, закличним дзвоником.

Нехай же цей першовересень стане ще однією яскравою сторінкою у календарі вашого життя! Від щирого серця зичу міцного здоров’я вчителям, успіху учням і студентам та терпіння батькам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

2 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ НОТАРІАТУ


Шановні нотаріуси! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, яке свідчить про визнання інституту нотаріату важливою складовою національної правової системи.

Ваш вибір професії — це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості та цілеспрямованості. Завдяки вашій діяльності реалізовуються права і законні інтереси громадян, організацій, установ. Ви самовіддано служите обраній справі, чим вносите значний внесок у її розвиток та процвітання.

Тож щиро бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, плідної праці та наснаги на нові звершення і досягнення!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

2 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ


Шановні підприємці! Щиро вітаю вас, ініціативних, енергійних і соціально відповідальних людей, з нагоди професійного свята.

Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами і послугами, благодійна діяльність — усе це складові вашої участі у розвитку Новограда-Волинського. Упевнений, що і надалі ваша праця буде спрямована на процвітання нашого міста.

У цей святковий день сердечно бажаю всім вам невичерпної енергії, натхнення та мудрості у справах, стабільності, добра й благополуччя вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ!


Від імені працівників Новоград-Волинської ОДПІ та від себе особисто щиро вітаю всіх, для кого підприємництво стало способом життя.

Дозвольте у день вашого професійного свята — Дня підприємця — висловити велику повагу усім, хто своїм розумом, працелюбністю, ініціативністю забезпечує позитивні зміни в Україні.

Ми щиро вдячні вам за наповнення державної скарбниці, вагомий внесок у забезпечення своєчасного надходження коштів до державного і місцевого бюджетів, за високий рівень податкової свідомості та виконання податкових зобов’язань перед державою.

Щастя, здоров’я, достатку і благополуччя вам і вашим родинам, фінансових здобутків, надійних партнерів, вдалих угод! Щоб удача, надія та віра ніколи не залишали вас.


З повагою П.ЮРКОВСЬКА, голова комісії з реорганізації Новоград-Волинської ОДПІ


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


БІЛЯК Ганну Юхимівну — 01.09.1930 р.н.

КУЛЬЧИЦЬКУ Ганну Кирилівну — 01.09.1928 р.н.

ЯЩЕНКО Ніну Степанівну — 01.09.1930 р.н.

КОСЯНЧУКА Григорія Васильовича — 01.09.1947 р.н.

СЛІВІНСЬКУ Станіславу Броніславівну — 03.09.1931 р.н.

ПЕТРОВСЬКОГО Дмитра Олексійовича — 04.09.1929 р.н.

ГАВРИЛЮКА Дмитра Семеновича — 01.09.1940 р.н.

ШАЛАВІНА Олександра Миколайовича — 01.09.1950 р.н.

КОВАЛЬЦЯ Олександра Васильовича — 05.09.1963 р.н.

СПІДЧУКА Антона Макаровича — 05.09.1939 р.н.

САВИЦЬКОГО Бориса Олексійовича — 06.09.1935 р.н.

СЕМЕНЧУКА Володимира Петровича — 06.09.1956 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»