www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 35/2018

31 Серпня 2018 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Як ще називають крамницю? А. Столиком. Б. Стільчиком. В. Лавкою. Г. Кріслом.
  2. Різновид ручної гранати. А. Апельсинка. Б. Лимонка. В. Полуничка. Г. Грушка.
  3. Скільки снопів у копі? А. 30. Б. 40. В. 50. Г. 60.
  4. Скільки виконавців в октеті? А. 6. Б. 7. В. 8. Г. 9.
  5. Калорія – це позасистемна одиниця для вимірювання ... А. Кількості тепла. Б. Кількості речовини. В. Освітлення. Г. Пружності матеріалів.
  6. Яка із названих російською мовою рослин відповідає нашій журавлині? А. Шиповник. Б. Клюква. В. Ежевика. Г. Крыжовник.
  7. Що таке какофонія? А. Немилозвучне сполучення звуків. Б. Ультразвукова діагностика. В. Стукіт нічного вартового в калатало. Г. Метод лікування шлункового розладу.
  8. Ланіти — поетична назва ... А. Губ. Б. Щік. В. Очей. Г. Брів.
  9. Хімічний елемент, назва якого перекладається, як «сморід». А. Аргон. Б. Бром. В. Ванадій. Г. Гафній.
  10. Помащений медом корж, який називають калитою, вживають для ворожіння у День святого ... А. Андрія. Б. Миколая. В. Петра. Г. Василя.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №35: 1. В. 2. Б. 3. Г. 4. В. 5. А. 6. Б. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,