Нові перемоги футбольних клубів «Звягель» та «Авангард»

Після місячної перерви розпочалися ігри другого кола РОС-Чемпіонату Житомирщини з футболу. ФК «Звягель» свій перший після перерви матч проводив на виїзді проти ФК «Будівельник» (Гранітне). У складі клубу відбулися певні зміни, з різних причин деякі футболісти перейшли в інші команди. На їх місце прибули кваліфіковані гравці, які проходять період налагодження ігрових зв’язків з товаришами по клубу.
Футбольна гра пройшла з перевагою новоград-волинців із рахунком 2:0 на їхню користь. Голи — в активі Артема Гороницького та Дмитра Швеця.
Наступну гру ФК «Звягель» проведе на своєму полі 1 вересня. Суперником буде лідер чемпіонату — ФК «Мал» із м.Коростень. Підтримаймо наших земляків! Початок гри — о 17 годині, на стадіоні «Авангард».
Дублюючий склад ФК «Звягель-2» на стадіоні у «Морському» 1 вересня прийматиме суперників із смт.Нова Борова.
* * *

Продовжують радувати прихильників в обласному турнірі ветерани ФК «Авангард». Граючи на виїзді у смт.Лугини, футболісти без проблем розібралися з господарями, провівши три «сухих» м’ячі у ворота суперників. Ця перемога дає змогу «Авангарду» продовжувати знаходитися у трійці лідерів.
В.БУРКОВСЬКИЙ