Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

28 серпня у конференц-залі міської ради відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі міського голови Віктора Весельського.
Під час засідання члени міської комісії ТЕБ та НС розглянули питання щодо ліквідації аварії на каналізаційному колекторі на 1-му провулку Михайла Драгоманова, 13, 15 та 17. Необхідність зібрати комісію виникла у зв’язку із забороною одного з власників земельної ділянки, де розміщується каналізаційний колектор, проводити аварійні роботи.
Тим часом, начальник КП міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Алла Левицька зазначила, що зволікання ліквідації зазначеної аварії може стати причиною виникнення надзвичайної ситуації щодо припинення водопостачання та водовідведення в 1/5 частині міста, переважно — це мікрорайон «Морське» та залізничний вокзал, у тому числі, в 4-х закладах освіти. Діалог із власником земельної ділянки не дав результату.
Вислухавши думку кожного з членів міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка для всіх була спільною — це терміновий початок аварійних робіт на каналізаційному колекторі, було вирішено розпочати роботи із ліквідації аварії комунальним підприємством міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».
Роботу комісія ТЕБ та НС продовжила на виїзді за вищевказаними адресами, де було отримано дозвіл усіх власників земельної ділянки на здійснення ліквідації аварії на каналізаційному колекторі.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради