У Рубіжному згадали загиблих воїнів 30-ї ОМБр

У Рубіжному згадали загиблих воїнів 30-ї ОМБр

Не лише вдома, у Новограді-Волинському, пам’ятають загиблих воїнів-захисників. У місті Рубіжне, що на Луганщині, місцеві жителі, разом із новоград-волинськими військовими, які нині виконують там службові обов’язки, вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців нашої бригади, — про це повідомляє офіційна сторінка 30-ї ОМБр у Фейсбуці.
«У травні 2014-го року другий механізований батальйон нашої частини звільняв місто від проросійських бандформувань, у результаті боїв загинули два наших побратима: Ярошенко Сергій та Ковальчук Олександр. Дякуємо небайдужій частині громади міста Рубіжне, організації «Допомога Рубіжного воїнам АТО» та Юлії Носаревій за те, що доглядаєте меморіал та пам’ятаєте подвиг хлопців», — йдеться на сайті.
Нагадаємо, на столичному параді до Дня незалежності бригаді присвоєне почесне звання імені Князя Костянтина Острозького. Президент Петро Порошенко вручив бойовий прапор командиру бригади Івану Гаразу. Дві коробки механізованої техніки на БМП-2 та на самохідних артилерійських установках САУ 2С3 пройшли Хрещатиком у марші нової армії. У музичному супроводі не вперше був задіяний військовий духовий оркестр 30-ї ОМБр.
Підготувала Юлія КЛИМЧУК