Вітання 36/2018

Вітання 36/2018











































8 вересня святкують свій прекрасний ювілей — 50 років подружнього життя — дорогі наші Олексій Андрійович та Валентина Прокопівна КИРИЛЮКИ з с.Коротища


Минуло вже піввіку з того часу, як у Вашому житті цвіла весна. І стільки прожито та пережито разом, і скроні побілила сивина... А в двері стукає ласкава осінь — багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, за Ваші, в парі прожиті, літа. За те, що зберегли свою родину на хвилях часу, у радощі й біді, за те, що долю порівну ділили, і стали гідним прикладом в житті! Тож, будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте, ну а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля Золоте!

Спасибі, рідненькі, за щирість сердечну, за руки робочі, недоспані ночі та прийміть низький уклін від Ваших дітей та онуків.



10 вересня зустрічає свій знатний ювілей наш любий чоловік, батько та дідусь — Анатолій Міллентійович МАРЧУК


Уся родина у цей день вітає Вас із 70-ти річчям!

Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді, дорослими вже стали діти, а ви — душею молоді. Пливуть літа, мов тихі води, і вже минає 70, хоч як прожитих років шкода, та не вернути їх назад. Хай щастя панує у Вашому домі, і радість у ньому живе, здоров’я міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже!


Дружина, діти та онуки



7 вересня святкує 10-річчя дорога донечка, онучка — Вікторія КОСТЮКЕВИЧ


З першим ювілеєм у житті тебе ми вітаєм від душі! Здоров’я міцного тобі побажаєм, якщо воно буде, — все миттю здолаєш. Оченята твої нехай не сумують, завжди світяться, радість дарують. Щоб успішна була ти у школі, друзів мала усюди доволі. Ти — найкраща перлинка у світі, хай для тебе розквітнуть всі квіти. Виростай розумна, добра, красива, будь в житті, Вікуся, ти завжди щаслива!


Мама, братик, бабуся та дідусь



3 вересня у цей світ прийшло нове життя!

Моя дружина — Ольга КОЖЕМЯКА подарувала мені третю дитину — синочка!


Дякую тобі, моя кохана!

Міцного здоров’я та мирного неба — це все, що для щастя нам зараз треба. А ще — щедрих усмішок, творчих натхнень, святкового настрою у цей ясний день!


Твоя сім’я: чоловік, донечка, 2 синочки та 2 бабусі


 

ПОДЯКА


Підопічна терцентру Венгер Марія Максимівна висловлює подяку депутату міської ради Бойчуку Віталію Михайловичу за надану допомогу у заміні даху підсобного приміщення.


З повагою інв. І групи М.М.Венгер


 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПЕРЕДПЛАТИ НА 2019 РІК


З метою забезпечення споживачів періодичними виданнями у 2019 році, наказом №1007 від 16.08.2018 року, розпочато передплату періодичних друкованих видань із доставкою з січня 2019 року в усіх об’єктах поштового зв’язку — з 1 вересня 2018 року.

Приймання передплати здійснюється за Каталогом видань України «Преса поштою» до 15 грудня 2018 року, Каталогом місцевих періодичних видань — до 25 грудня 2018 року.

Чекаємо Вас у відділеннях поштового зв’язку та сподіваємося, що Ви станете нашими постійними клієнтами.

Будьте разом з нами!


Адміністрація ЦПЗ№4, м.Новоград-Волинський


 

7 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ


Шановні воїни-розвідники та ветерани військової розвідки! Від усього серця вітаю вас з нагоди вашого свята.

Події, особливо останніх років, показали, наскільки важлива і ефективна військова розвідка. За роки свого існування військові розвідники — люди мужньої і однієї з найнебезпечніших професій, пройшли славетний історичний шлях. Вони завжди діяли на вістрі локальних війн і військових конфліктів у багатьох країнах світу довели, що здатні успішно виконувати поставлені перед ними завдання.

У День військової розвідки бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, мирного неба, подальших успіхів у справі надійного забезпечення обороноздатності та захисту національних інтересів України.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

8 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ


Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято усіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту — День фізичної культури і спорту.

Саме фізична культура є для людини джерелом здоров’я і довголіття.

Новоград-Волинський завжди славився досягненнями спортсменів, був і є пропагандистом активного способу життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише в Україні, а й у Європі та світі.

Щиро бажаю спортсменам, тренерам, працівникам організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранам та шанувальникам спорту успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров’я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

9 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ТАНКІСТІВ


Шановні воїни-танкісти, ветерани танкових військ Новоград-Волинського місцевого гарнізону! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Із сучасної історії відомо, що використання важкої броньованої техніки, мужність і героїзм наших славних воїнів не раз визначали результат багатьох битв. Підтримка танкістів часто була життєво необхідною основним військам, як у наступальних, так і в оборонних боях. Навіки у пам’яті народу залишаться грандіозні танкові битви Другої Світової війни, які змінили її хід і наблизили нашу перемогу. І сьогодні воїни-танкісти вносять неоціненний вклад у справу захисту нашої Батьківщини під час проведення операції об’єднаних сил на Сході нашої країни.

Тож, у цей день бажаємо вам щастя, міцного здоров’я, добробуту, родинного благополуччя та мирного неба.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


ГАНЧЕНКО Клавдію Костянтинівну — 08.09.1929 р.н.

ГОРЕВІЧ Марію Федорівну — 09.09.1925 р.н.

ЮДІНУ Маргариту Михайлівну — 09.09.1929 р.н.

ГОПАНЧУК Любов Костянтинівну — 09.09.1931 р.н.

АВДІЄНКО Марію Олександрівну — 10.09.1924 р.н.

ЛАВСЬКУ Таїсію Архипівну — 10.09.1929 р.н.

БОЛЬШАКОВУ Надію Лук’янівну — 10.09.1938 р.н.

БУРКІВСЬКОГО Анатолія Мефодійовича — 10.09.1940 р.н.

БЕРЕЗЮКА Василя Вікторовича — 10.09.1944 р.н.

ПАВЛЕНКА Петра Андрійовича — 11.09.1930 р.н.

ДЕМЕНКА Анатолія Васильовича — 11.09.1938 р.н.

КІНЕРТА Евальда Генріковича — 10.09.1941 р.н.

ШЕВЧУКА Анатолія Адамовича — 10.09.1963 р.н.

ЛІБЕГУ Леоніда Андрійовича — 10.09.1968 р.н.

ХОХУЛЯКА Віктора Володимировича — 12.09.1956 р.н.

САВЧЕНКА Івана Олександровича — 13.09.1954 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»