www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 36/2018

07 Вересня 2018 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Марно пояснювати або як горохом об ... А. Голову. Б. Колодку. В. Шибку. Г. Стінку.
  2. Спів під фонограму. А. Фанера. Б. Пластик. В. Дошка. Г. Бляха.
  3. «Цвіте терен, цвіте терен, а цвіт опадає. Хто в любові не знається, той ...» А. Часу не має. Б. Грошей не має. В. Горя не знає. Г. Світу не бачить.
  4. «Его» в перекладі з латині означає ... А. Я. Б. Ти. В. Ми. Г. Вони.
  5. «Друг степів», який згадується у вірші О.С.Пушкіна «про пам’ятник нерукотворний». А. Казах. Б. Калмик. В. Татарин. Г. Бурят.
  6. Майстер із виготовлення ремінної збруї. А. Лимар. Б. Бондар. В. Стельмах. Г. Тесля.
  7. Хто винайшов телескоп? А. Г.Галілей. Б. І.Ньютон. В. Р.Гук. Г. Н.Коперник.
  8. У якій країні вперше (1951 р.) з’явився пішохідний перехід у вигляді зебри? А. Австрії. Б. Бельгії. В. Данії. Г. Англії.
  9. У кого закохалася Снігуронька з однойменної опери Римського-Корсакова? А. Леля. Б. Берендея. В. Мизгиря. Г. Вакулу.
  10. У якому році запатентовано мікрохвильову піч? А. 1945 р. Б. 1955 р. В. 1965 р. Г. 1975 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №36: 1. Г. 2. А. 3. В. 4. А. 5. Б. 6. А. 7. А. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,