Інформація щодо міського Молодіжного центру

Інформація щодо міського Молодіжного центру

3 липня на сайті Новоград-Волинської міської ради було розміщено оголошення про проведення конкурсу з відбору виконавців робіт проектної документації на реалізацію проекту ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру (міського Молодіжного центру) на вулиці Шевченка, 5/1 у м.Новоград-Волинський.
3 та 9 серпня відбулися розширені засідання міської архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради з визначення виконавця робіт вищезазначеної проектної документації, під головуванням начальника управління — головного архітектора Новограда-Волинського Дмитра Гудзя та за участі першого заступника міського голови Сергія Колотова, заступника міського голови Оксани Гвозденко, а також депутатів міської ради. У ході засідань було розглянуто пропозиції двох проектувальників. Учасники обговорення, висловивши свої зауваження та пропозиції до запропонованих проектів, шляхом голосування надали перевагу Творчій майстерні «Ю.Лосицький» Національної спілки архітекторів України.
Станом на 4.09.2018 року підготовлено проект договору на виготовлення проектно-кошторисної документації з «Ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вулиці Шевченка, 5/1 у місті Новоград-Волинський. Першочергові протиаварійні роботи». Проектанти творчої майстерні «Ю.Лосицький» вже зробили усі необхідні заміри будівлі та розробляють проектно-кошторисну документацію вищевказаного проекту.
Вивченням кримінального провадження слідчим управлінням ГУ НП у Житомирській області, з метою повного та всебічного дослідження усіх обставин по кримінальному провадженню, було надано вказівку — призначити по кримінальному провадженню судову будівельно-технічну експертизу.
Дана експертиза буде проводитися експертом Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Тому роботи з ліквідації наслідків пожежі, яка сталася 19 травня 2018 року, призупинено. Наразі вищевказана експертиза не була проведена.
За матеріалами директора міського Молодіжного центру О.Радчук.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради