Директор КП «Шляхрембуд» Андрій Рассадін поспілкувався з громадськими активістами щодо стану доріг в місті

Директор КП «Шляхрембуд» Андрій Рассадін поспілкувався з громадськими активістами щодо стану доріг в місті

Минулими вихідними представники однієї з громадських організацій Новограда-Волинського провели акцію: ними була змінена розмітка навколо вибоїн на автошляхах міста та нанесені написи з вимогою негайно відремонтувати дороги.


Наступного дня після акції директор комунального підприємства міської ради «Шляхрембуд» Андрій Рассадін запросив активістів відвідати очолюване ним підприємство, яке займається будівництвом, ремонтом та утриманням міських комунальних доріг та тротуарів.
Андрій Олексійович провів екскурсію на підприємстві, продемонстрував техніку, більша частина якої експлуатується 40-50 років, є морально і технічно застарілою. Частина техніки — несправна та не підлягає ремонту. Закупити нову сучасну техніку неможливо, у зв’язку з браком коштів у міському бюджеті.
Тим часом, для громадських активістів стало новиною, що дороги у місті ремонтуються коштом міського бюджету, а не державного. Лише у винятку ремонт деяких доріг може бути профінансований з обласного бюджету, за умови відповідного рішення голови Житомирської обласної державної адміністрації або ж обласної ради.
Керівник КП «Шляхрембуд» та громадські активісти обговорили ситуацію, пов’язану зі станом доріг у місті. Громадські активісти виявили намір взяти участь у процесі формування міського бюджету на наступний рік з метою виділення більшої суми коштів на ремонт доріг у 2019 році.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради