Вітання 37/2018

Вітання 37/2018







































15 вересня зустрічає ювілей яскрава, мудра, неповторна жінка, яка заряджає світ енергією, теплом, любов’ю — головний бухгалтер Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання — Надія Іванівна ЗАХАРЧУК


Дорога імениннице, в цей чудовий осінній день від усього серця бажаємо Вам здоров’я і краси, щастя і радості, людського тепла та внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння та жіночої мудрості, творчого натхнення та сили для реалізації усього задуманого.


З повагою колектив Новоград-Волинського міськрайонного СМО



14 вересня вітаємо з поважним ювілеєм, з такою значущою датою Аркадія Борисовича СІМЧУКА


Років прожито чимало, але з гідністю. Озирнись і помилуйся на плоди своєї праці: на щасливі посмішки дітей та онуків, на теплий і затишний будинок. Найголовніше багатство — сім’я. Залишається побажати стабільності, оптимізму і поменше втоми. Ти — дуже важлива людина в нашому житті. Життєвий досвід, мудрість та впевненість, яка йде від тебе, — все це дуже цінне для нас. У цей святковий для всієї родини день дозволь від усієї душі привітати тебе і побажати ще довгих-довгих років здорового і світлого життя в оточенні люблячих тебе людей.


З повагою, вдячністю та любов’ю твоя родина: дружина, доньки, зяті та онуки



15 вересня святкує свій ювілей колишній директор дитячої музичної школи №1 (1987-2000 р.) Олександр Іванович ЦИБУЛЬКО


Прийміть вітання наші щирі, хай доля Ваша розквіта, нехай в здоров’ї, щасті й мирі рясні красуються літа. То не біда, що роки швидко плинуть, то не біда, що 70 прийшло, хай тільки спогади в душі не гинуть про те все добре, що в житті було. Хай мир панує у Вашому домі та злагода буде завжди, здоров’я міцного і щедрої долі ми зичимо Вам назавжди!


З повагою колектив Школи мистецтв м.Новоград-Волинський



17 вересня вітаємо з ювілеєм найдорожчу матусю, найдобрішу бабусю, наймилішу прабабусю — Тамілу Тофілівну ДОБРОВОЛЬСЬКУ


Люба матусю, бабусенько мила, спасибі велике, що Ви нас зростили, що Ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі спасибі Вам, рідна, уклін до землі. За Ваше добро й турботу про нас сьогодні ми щиро вітаємо Вас.


З любов’ю донька Таїсія, зять Василь, онук Дмитро з родиною, онучка Юлія з родиною



ПОДЯКА


Сім’ї Федюків та Гаврилюків висловлюють щиру подяку міському голові Віктору Леонідовичу Весельському за надану допомогу у лікуванні мами — Дейнеки Олени Василівни.


 

15 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні провізори і фармацевти Новограда-Волинського! Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Робота фармацевта — важлива складова лікувального процесу, оскільки саме від фармацевтів багато в чому залежить отримання пацієнтом якісних та ефективних лікарських препаратів. Кожного дня своїми порадами й діями ви робите значний внесок у підтримання здорового й повноцінного життя своїх земляків. І найвищою оцінкою вашої діяльності є людська вдячність і радість тих, кому ви допомагаєте долати життєві труднощі, додаючи впевненості та оптимізму.

Нехай же праця на благо людей приносить вам завжди тільки задоволення, а доброзичливість, уважність і професіоналізм плідно сприяють творчому натхненню та новим звершенням! Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, добробуту, тепла і щастя в домівках!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

16 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ


Шановні працівники лісового господарства! Сердечно вітаю вас із нагоди професійного свята — Дня працівників лісу!

Ліс — наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу — обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного мешканця.

Плекаючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля, одночасно збільшуючи випуск продукції лісового господарства.

Висловлюю подяку всім, хто трудиться в ім’я відновлення й розвитку лісового комплексу, активно впроваджує нові прогресивні технології, любить і береже природу.

Зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, успіхів у праці задля збереження та примноження великого багатства нашого народу — його лісів!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

17 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ РЯТІВНИКА


Шановні працівники рятувальних служб та цивільного захисту! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня рятівника!

У житті ви обрали одну з найблагородніших професій — захищати й рятувати людей, матеріальні цінності, природні багатства від проявів стихії і техногенних катастроф. Ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Адже ваша нелегка, нерідко небезпечна служба проходить під гаслом «Запобігти, врятувати, допомогти».

Тож нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і, насамперед, здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають вас на нові досягнення.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, успішного виконання службових обов’язків! Нехай мир і злагода панують у ваших домівках!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


САВІНА Миколу Даниловича — 14.09.1938 р.н.

КУЧЕРЯВУ Марію Порфирівну — 14.09.1953 р.н.

КАРАКУЛОВУ Євгенію Олександрівну — 15.09.1924 р.н.

ЛОСОВСЬКОГО Адама Антоновича — 15.09.1929 р.н.

ГОРОХОВСЬКУ Надію Андріївну — 15.09.1930 р.н.

МАКАРЧУК Марію Йосипівну — 15.09.1932 р.н.

НОВІК Олену Павлівну — 15.09.1932 р.н.

ЯКИМЧУК Віру Іванівну — 15.09.1932 р.н.

ЯКИМЕНКО Валентину Михайлівну — 15.09.1935 р.н.

ПАЛІЙ Галину Григорівну — 16.09.1942 р.н.

ТЕСЛЯРА Олександра Борисовича — 17.09.1924 р.н.

ЯНКОВОГО Бориса Васильовича — 19.09.1928 р.н.

МАРТИНЮКА Михайла Ілліча — 19.09.1930 р.н.

ТЕРТУС Камілію Марківну — 20.09.1926 р.н.

БОРОЗДІНА Івана Марковича — 20.09.1944 р.н.

ДАНИЛЬЧУКА Михайла Федоровича — 14.09.1955 р.н.

КУЗИНА Миколу Васильовича — 15.09.1942 р.н.

ГНІТЕЦЬКОГО Миколу Павловича — 15.09.1952 р.н.

ВОЛЬСЬКОГО Валентина Івановича — 15.09.1965 р.н.

УСАРОВА Віктора Альбертовича — 19.09.1958 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»