Із перемінним успіхом. Але в День Житомира — перемога

Із перемінним успіхом. Але в День Житомира — перемога

Новоградський стадіон «Авангард» не можна назвати фартовим для житомирського «Полісся». Адже траплялися і поразки, і нічиї, і нереалізовані пенальті. Проте у матчі 8-го туру другої ліги ПФЛ сезону 2018-19 «Полісся» в Новограді таки здобуло перемогу над командою «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки. Автором єдиного голу в грі, що приніс полісянам три очки в День Житомира, на 54-ій хвилині став Вадим Шаврін.
«Полісся» із 11-ма очками посідає п’яте місце в турнірній таблиці. Лідер — ФК «Калуш» — має 15 очок.
* * *

Минулорічний переможець ветеранського чемпіонату області з футболу — новоградський «Авангард» — втратив очки у матчі з ФК «Радомишль» — 1:1. Сталося це 9 вересня, в рамках 13-го туру чемпіонату Житомирської області серед ветеранів (40+).
«Авангард» розташувався на третьому місці у групі «Північ». Відставання від лідера сягає 5 очок, проте в новоградців є гра в запасі.
* * *

У чемпіонаті Житомирської області звітний тур «Звягель» пропускав. Натомість «Звягель-2» у гостях розправився із ФК «Ружин» — 3:1.
У турнірній таблиці чемпіонату станом на 10 вересня — двовладдя. По 25 очок мають «Полісся» (Ставки) і «Фортуна» (Андрушівка). «Звягель» — четвертий (21 очко), городницьке «Полісся» — п’яте (20 очок).
У першості «Звягель-2» посідає третє місце в групі А.
Олег БРЮХАНОВ