Звягельські боксери підтверджують високий рівень

Звягельські боксери підтверджують високий рівень

\"ЗвягельськіУ м.Іллінці, що на Вінниччині, відбувся VII Міжнародний турнір із боксу серед юніорів, учасниками якого стали вихованці Новоград-Волинського СК «Євробокс» і відділення боксу ДЮСШ. Спортсменів і тренерів (150 боксерів, понад два десятки команд, серед яких — із ближнього зарубіжжя) привітав чемпіон світу В’ячеслав Сенченко.
«Після чемпіонату Європи — це перші змагання такого високого рівня, на які вирушила команда з Новограда-Волинського. У турнірі взяли участь переможці і призери чемпіонатів Європи, чемпіони своїх країн, в тому числі — наш вихованець Олексій Плісак. Наші боксери показали відмінний результат, в напружених поєдинках вийшли до фіналів», — розповів «Звягелю» президент міської федерації боксу, тренер Леонід Плісак.
Його син і вихованець Олексій Плісак здобув перше місце, вигравши у фіналі в чемпіона Молдови. А в півфіналі талановитий звягельчанин переміг призера чемпіонату України.
«Усі представники нашої команди достойно провели турнір, проте не всім вистачило досвіду такого рівня змагань. Дійшли до півфіналів, фіналів, де поступилися дуже сильним суперникам. Переконаний, що з набутим досвідом, у поєдинках з іноземцями, ми навчимося перемагати на міжнародних турнірах», — додає Леонід Плісак.
Команда Новоград-Волинської ДЮСШ і СК «Євробокс» є щорічним учасником цього турніру, стабільно здобуваючи нагороди. Цього разу у призери потрапили Святослав Бірюк (3 місце), Іван Чирко (3 місце), Максим Місюра (3 місце), Євгеній Сукач (2 місце).
Підготував Олег БРЮХАНОВ