Нарада з питань будівництва «Прозорого соціального офісу»

Нарада з питань будівництва «Прозорого соціального офісу»

10 вересня за участі міського голови Віктора Весельського відбулася нарада з питань реконструкції будівлі на вулиці Шевченка, 20, для створення і забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».
Участь у нараді взяли заступник міського голови Оксана Гвозденко, т.в.о. начальника фінансового управління міської ради Валентина Іваненко, керівництво департаменту праці та соціального захисту населення міської ради: директор департаменту Лілія Хрущ, заступник директора — начальник управління державних соціальних допомог Олена Пономаренко, заступник директора — начальник управління соціального захисту, праці та фінансового забезпечення Надія Шатило, голова комісії з питань припинення діяльності Новоград-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Оксана Плохотюк та генеральний підрядник будівництва.
Учасники наради розглянули календарні плани виконання робіт та інформацію щодо освоєння коштів. Також було обговорено поблокове виконання робіт (електроосвітлення, вентиляція, кондиціювання, відеонагляд, пусконаладка тощо).
У ході наради генеральний підрядник запевнив, що до кінця року виділені станом на 10 вересня 2018 року 23 млн. гривень (18 млн. грн. із Державного бюджету та 5 млн. грн. із міського бюджету) будуть освоєні.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради