Рішення виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради від 13.09.2018 р. №763 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Правилами надання послуг з централізованого опалення», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 р. №630, розглянувши клопотання директора комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» Тодорович Л.М., виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Встановити комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання на рівні:
1.1 для потреб населення:
тариф на теплову енергію — 1424,35 грн./Гкал (з ПДВ) за такими складовими:

  • тариф на виробництво теплової енергії — 1363,33 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на транспортування теплової енергії — 54,79 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на постачання теплової енергії — 6,23 грн./Гкал (з ПДВ).


1.2 для потреб бюджетних установ:
тариф на теплову енергію — 1872,97 грн./Гкал (з ПДВ) за такими складовими:

  • тариф на виробництво теплової енергії — 1811,95 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на транспортування теплової енергії — 54,79 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на постачання теплової енергії — 6,23 грн./Гкал (з ПДВ).


1.3 для потреб інших споживачів:
тариф на теплову енергію — 1928,57 грн./Гкал (з ПДВ) за такими складовими:

  • тариф на виробництво теплової енергії — 1867,55 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на транспортування теплової енергії — 54,79 грн./Гкал (з ПДВ);

  • тариф на постачання теплової енергії — 6,23 грн./Гкал (з ПДВ).


2. Встановити комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» тарифи на послуги з централізованого опалення, що надається населенню на рівні:
2.1 для абонентів житлових будинків із будинковими приладами обліку теплової енергії — 1440,68 грн./Гкал (з ПДВ);
2.2 для абонентів житлових будинків без будинкових приладів обліку теплової енергії — 52,90 грн./кв. м (з ПДВ).
3. Встановити комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» структуру тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення, згідно з додатками 1-13.
4. Врахувати, що:
4.1. Тарифи, зазначені в пункті 1 та пункті 2 цього рішення, встановлені з урахуванням всіх податків та обов’язкових платежів.
4.2. Відповідальність за достовірність наданої інформації покладається на комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» (Тодорович Л.М.), згідно з чинним законодавством.
5. Рішення виконавчого комітету міської ради від 13.12.2017 р. №595 „«Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення» визнати таким, що втратило чинність.
6. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради (Сорока Я.Ю.) забезпечити оприлюднення цього рішення, згідно з вимогами чинного законодавства.
7. Комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» (Тодорович Л.М.) повідомити споживачів про встановлені тарифи не менше, ніж за 15 днів до введення їх у дію, з посиланням на це рішення.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Легенчука А.В.
В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

Примітка: при зміні ціни на природний газ тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення будуть скориговані.