Новоград-Волинський «стукає у всі двері», аби не залишитись без води

Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський зустрівся із виконавчим директором Асоціації міст України Олександром Слобожаном.
Аби уникнути зупинки комунального підприємства Водоканалу та позбавлення 50 тис. мешканців міста послуг централізованого водопостачання та водовідведення, очільник Новограда-Волинського «стукає у всі двері».
11 вересня він особисто шукав підтримки у вирішенні муніципальної проблеми у виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана.
Через заборгованість КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» перед АТ «Житомиробленерго» містяни можуть залишитись без води. Вирішення проблеми, на думку міського голови В.Весельського, можливе лише за підтримки держави та у відповідності до діючого законодавства, оскільки усі проблеми Водоканалу — від недофінансування державою різниці у тарифах й заниженій ціні на послуги водопостачання і водовідведення.
Відтак міський голова просить сприяння АМУ у вирішенні питання оплати спожитих підприємством енергоносіїв за рахунок субвенції з Державного бюджету на погашення різниці в тарифах.
С.ПРОКОФ’ЄВА, консультант з комунікацій, АМУ, проект «ПУЛЬС»