«Звягель» розгромив житомирян і закріпився в чемпіонській гонці

Три сотні глядачів на новоградському стадіоні «Авангард» стали свідками шести голів у ворота команди СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) у виконанні місцевого «Звягеля».
Сталося це у суботу, 15 вересня, у рамках 13-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу.
Ще до перерви «Звягель» нокаутував суперника, відзначившись чотири рази: Д.Швець (14 хв.), Р.Гусак (17 хв.), А.Бусленко (27 хв.), М.Омельянчук (44 хв.). У другому таймі Д.Тосіч на 55-ій хв. та А.Гороницький на 88-ій хв. довели рахунок до 6:0.
Таким чином «Звягель» розташувався на третьому місці турнірної таблиці, маючи 24 очки після 11 ігор. Попереду — андрушівська «Фортуна» (26 очок, 12 ігор) і «Полісся» зі Ставків (28 очок, 11 ігор).
Наступають на п’яти коростенський «Мал» і городницьке «Полісся». Саме серед цих п’яти команд буде розіграно комплект медалей чемпіонату 2018 року на Житомирщині.
* * *

«Звягель-2» того ж ігрового дня вдома здолав у рамках першості області ФСК «Іршанськ» — 4:1. Гра відбулася на стадіоні в «Морському» у присутності півсотні глядачів. Голи: І.Бондарчук (5 хв.), О.Антипчук (30 хв.), П.Дьомін (45 хв.), А.Вертецький (75 хв., автогол).
«Звягель-2» у групі А першості Житомирської області також посідає третю сходинку. У нього — 21 очко в 11 іграх. Лідирує «Керамік» із Баранівки, в якого аж 34 очки.
* * *

Добігає завершення чемпіонат області з футболу серед ветеранів (40+). У неділю, 16 вересня, відбулися матчі 14-го туру. У групі «Північ» «Авангард» (Новоград-Волинський) здолав ФК «Іршанськ» — 2:1. Ветерани «Авангарду» наразі посідають третє місце у групі «Північ» і зберігають шанси потрапити до числа команд, які в стикових матчах разом із кращими командами групи «Південь» визначать чемпіона області та призерів.
Нагадаємо, що минулорічним переможцем обласного чемпіонату серед ветеранів був саме новоградський «Авангард».
Олег БРЮХАНОВ