Наші воркаутери підкорили столицю

Наші воркаутери підкорили столицю

Початок осені став урожайним для місцевих воркаутерів на чолі з Дмитром Чаплинським. Нагадаємо, хлопець є одним із засновників воркаутерського руху у Новограді-Волинському, фіналістом шоу «Україна має талант», постійним переможцем спортивних змагань різних рівнів.


8 вересня відбулися змагання у м.Бориспіль. Як розповів Дмитро, локація була дуже цікавою, адже змагання проводилися поблизу діючої злітної смуги літаків. Змагатися у воркауті приїхали найсильніші представники цього виду спорту, але новоградська команда «Strong Spirit» засвідчила найвищий рівень.
Після яскравих змагань в аеропорту, наступного дня відбулися «батли» у центрі Києва, на Хрещатику, де звягельські воркаутери виступили з показовим майстер-класом і також забрали у підсумку багато призових місць.
У результаті команда воркаутерів «Strong Spirit» має 15 призових місць: Чаплінський Дмитро — 5 номінацій; Корольов Дмитро — 6 номінацій; Корольов Едуард — 3 номінації; Тимофєєв Ігор — 1 номінація.
Зі слів організаторів змагань: «Хлопці, ми так розуміємо, змагання ми робили для вашої команди».
— У нашому місті дуже складно розвивати цей спортивний напрямок, але всьому свій час — головне працювати, — вважає Дмитро Чаплинський. — Здоров’я та уподобання нового покоління залежить тільки від нас і від нашого прикладу. А перемога дає шалені емоції. Раніше думав, що з часом я не буду радіти своїм здобуткам, але розумію, що помилявся. Щороку розвиваєшся не лише ти, а й твої суперники, тому все складніше перемагати. Ось чому, коли це вдається, емоцій значно більше!
Юлія КЛИМЧУК