Податкова інформує

Робота зі зверненнями громадян Новоград-Волинською об’єднаною державною податковою інспекцією здійснюється у відповідності до Закону України «Про звернення громадян».
Враховуючи особливу роль звернень громадян до органів державної податкової служби, забезпечення постійного зв’язку між державою та громадянином, вирішення життєво важливих проблем окремої людини і суспільства в цілому, Новоград-Волинською ОДПІ приділяється особлива увага зверненням громадян щодо дотримання реалізації конституційних прав і свобод людини.
Одним із ключових завдань щодо організації роботи з розгляду звернень громадян є зняття соціальної напруги та упередження конфліктних ситуацій у суспільстві, формування ідеології добровільної сплати податків через призму економічної ефективності.
Звернення громадян розглядаються з дотриманням термінів, згідно з чинним законодавством.
Прийом громадян посадовими особами Новоград-Волинської ОДПІ проводиться, відповідно до затвердженого графіка, за попереднім записом у спеціально обладнаній кімнаті — громадській приймальні — за адресою: вул.Ушакова 3, Новоград-Волинська ОДПІ.
П.ЮРКОВСЬКА, голова комісії з реорганізації Новоград-Волинської ОДПІ